10. hidroraid v Prlekiji

V Bodislavcih pri Mali Nedelji so se zbrali lastniki Citroenovih vozil

Branko Košti, nedelja, 10. julij 2011 ob 19:481
10. hidroraid v Prlekiji

10. hidroraid v Prlekiji

V nedeljo, 10. julija dopoldne so se razšli udeleženci letošnjega, že desetega srečanja, posvečenega Citroenovim vozilom, ki so vzmeteni hidropnevmatsko. 10. Hidroraida, ki je od četrtka do nedelje potekal v idiličnem okolju Slanove kmetije v Bodislavcih v neposredni bližini Bioterm, se je udeležilo 123 lastnikov vozil, mnogi so prišli s svojimi družinami, tako da je število udeležencev preseglo številko tristo. S svojimi Citroeni so se pripeljali iz šestih držav, poleg Slovenije še iz Hrvaške, Srbije, Bolgarije, Avstrije, Švice in Nemčije.

Organizatorji - Prleška sekcija Citroen kluba Slovenije, so se izjemno potrudili in svojim gostom pripravili številne dogodke in aktivnosti, s katerimi so jim popestrili bivanje v Prlekiji. Že v četrtek zvečer je bila zabava z DJ Zokijem ter stalnim gostom happy hour + tunkaparty.

Petkovo jutro so najbolj zagnani izkoristili za 12 kilometrski tek do Mitre v Ljutomeru, sicer so vroč dan izkoristili za kopanje v bližnjih Biotermah in za izlete v okolici, večer pa je bil spet namenjen druženju in zabavi, med drugim so se pomerili v metanju hidravlične krogle in tekmovali v namiznem nogometu.

V soboto so se odpeljali proti Gornji Radgoni, kjer so si ogledali znamenito šampanjsko klet pod slapom in nadaljevali pot v Avstrijo, kjer so obiskali Bulldog wirt - kmečki muzej. Po povratku so do zgodnjih nedeljskih ur žurali s skupino Free For Cash.

vrba21 ponedeljek, 11. julij 2011 ob 14:56

127 avtomobilov in 272 ljudi se je zbralo. Iz tujine je bilo 29 vozil in 70 oseb. Na startu sobotnega Raida je bilo 78 vozil. Vec na nasi spletni strani www.citroen-pla.net, video posnetke pa si lahko ogledate tukaj: http://www.citroen-pla.net/portal/phpBB3/viewtopic.php?f=72&t=5187&start=0

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno