Jekleni lepotci na srečanju v Murski Soboti

Ob hitrih in športnih lepotcih smo lahko zasledili tudi kakšno brhko lepotico

Bojan Sobočan, nedelja, 26. april 2015 ob 08:31
Avto Moto Show v Murski Soboti

Avto Moto Show v Murski Soboti

Street Race Team je v Murski Soboti na parkirišču BTC-ja ponovno pripravil Avto Moto Show. Kot vsako leto so v Pomurje privabili številne lastnike in ljubitelje hitrih, glasnih in športnih avtomobilov. Ob hitrih in športnih lepotcih smo lahko zasledili tudi kakšno brhko lepotico. Slednje se odlično dopolnjuje in daje tovrstnim prireditvam prav poseben čar.

Zraven ogleda in razstave, so vzporedno potekala tudi številna tekmovanja in ocenjevanja razstavljenih jeklenih konjičkov. Tako so pripravili tekmovanje in ocenjevanje v stylingu in tuningu, tekmovanje v avto akustiki in street soundu. Obenem pa je potekalo še srečanje starodobnih in športnih vozil. Dogodka se je udeležila tudi Slovenska Vojska z nekaterimi izmed svojih vojaških vozil.

Celoten program in dogajanje so popestrili še plesalci iz Plesne šole ZEKO, ki so s svojim neverjetnim programom navdušili marsikaterega obiskovalca. Dogodek je privabil številne obiskovalce, kar nedvomno priča o tem, da je za tovrstne dogodke v Pomurju zelo veliko zanimanja. V kratkem pa bo v Murski Soboti potekal še en velik dogodek povezan z avtomobili in sicer Drag race.


Več v Družabno