Forum
branilec
 NovinecObjav: 2Ugled: 0
 Član 1296 dni
Odg: Stavnica SP v nogometu JAR 2010 - sreda, 9. junij 2010 ob 17:52 Če kdo želi napovedat rezultate tekem za SP 2010, polek pa še kako lejpo nagrado vtrofiti, se lahko prijavi na www.prerok.si
Prijavi neprimerno vsebino
Dejan
 AdministratorObjav: 5.542Ugled: +540
 Član 2240 dni
Odg: Stavnica SP v nogometu JAR 2010 - četrtek, 10. junij 2010 ob 00:01 Ka pa bon meja od tega, ka prirejan? Rezultati bodo javni, fsaki ve, kej je stava za prvaka pa na posamezno tekmo, po fsakši tekmi de se lestvica posodobila, fsakši pri tekmi na kero je stava, vidi pravilen tip, rezultat pa svoj tip, kej je stava pa točke, ki jih je tan doba. Či de keri misla, ka je narobe zračünana, bomo podebaterali 
Jas pa, kak sen reka, v igri bon sodelüva, samo se po kunci moje ime nede upoštevalo.
Či pa češ staviti kokot, pa to naredi tü -> Stavnica
Tü na forumi to ne vala, či napišeš
TUNČEK
 PrlekObjav: 2.642Ugled: +389
 Član 682 dni
Odg: Stavnica SP v nogometu JAR 2010 - četrtek, 10. junij 2010 ob 09:59
+1 Ducky je napisal/a:
finale de Slovenija-Anglija
vači pa če do Španci tak špilali, kak pred dvema letoma, te so prvi favoriti pred Brazilci.
Ge ti živiš Ducky, naši so že zaj presegli samega sebe, da so sploh prišli to, če pa premogajo še Alžirce pa so odlični, potli pa do pač šli domu, pa nede to nič hujdega, so pač dosegnili svoje. Finole je pa od jih oddaljen svetlobna leta. Bodmo realni, čüstva tü nič ne hasnijo !
Tunček
Dejan
 AdministratorObjav: 5.542Ugled: +540
 Član 2240 dni
Odg: Stavnica SP v nogometu JAR 2010 - četrtek, 10. junij 2010 ob 22:35 Ja je blo kar nekej tekem zamejanih. Očitno še je te ne bija glih dober spored, gda sen jaz to vpišova pred dvema mescoma. Sen poprava, či še je kakšna napaka pa mi javite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
Pridruži se nam na Facebooku
Prikaži zadnje objave v 4h - 24h
Prikaži celoten forum
Pogovor v živo
 Nalagam ...
|
|