Dejan ponedeljek, 15. september 2008 ob 16:02

Na totih toblah s plakati, je zanimivo, ka so na obeh toblah SLS+SMS plakat napopali čez plakat Zelena koalicija, hehe Jajks

Pepek z brega ponedeljek, 15. september 2008 ob 16:42

Te so jin že glih tisti plac zaseli, kerega so si šrotovi naglednoli...

fargo ponedeljek, 15. september 2008 ob 16:46

Vir:
Dnevnikov objektiv, sobota, 13.09.2008

http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/objektiv/1042206597



Aroganca na viškuDol

Pepek z brega ponedeljek, 15. september 2008 ob 17:18

To je bija slon v štacüni s porcelonon, keri de se f krotken zdigna in prista na joko na trdi zemli.

Zvončica torek, 16. september 2008 ob 01:03

Bog dej tvoji reči hasek.....bi rekli negda. Jaz ga nemren ne viditi, ne čüti....LDS so bili pred padcon arogantni, toti pa so to na kubik pa še lažnivi pa shizofrenični polek vsega....užas.Butl

stajerc13 torek, 16. september 2008 ob 10:43

(resnice, ki jih mora poznati vsak)

KRIŽAJMO JANŠO!
Če odmislimo Jožeta Pučnika, je Janša edini slovenski politik, na katerega levica že dve desetletji strelja z vsemi topovi. Začelo se je z zaporom, ki si ga je s svojim uporništvom prislužil kot predsednik mladinske organizacije. Ob osamosvojitveni vojni je zaradi domnevnega koruptivnega prekupčevanja z orožjem postal žrtev demonizacije, ki ji še ni videti konca, čeprav mu ni bilo nikoli nič dokazanega. Kajti zanj očitno more veljati pravilo, da je človek nedolžen, dokler mu česa ne dokažejo. Ni namreč težko verjeti, da se je med vojno orožje kupovalo in prodajalo naprej (Hrvaški in Bosni) po bližnjici, vendar menim, da je to lahko potekalo samo na podlagi kolektivnega dogovora in ob medsebojni kontroli, ne pa v obliki kakega osebnega grabeža. Prav tako mu že dve desetletji dežurni čuvaji demokracije podtikajo pučistične namene, pa čeprav tega puča noče in noče biti od nikoder. V tej njihovi paranoji so ga sredi 90. let prek afere Depala vas tudi sesuli s položaja obrambnega ministrstva. Da bi potem, kažoč s prstom spet na njega, dolgo časa bombardirali javnost z alarmantnim in sprevrženim sloganom »ustavite desnico« in to v času, ko je levo liberalna opcija trdno držala v svojih rokah vsakršne vzvode formalne in realne družbene moči. Od parlamenta in vlade naprej, prek represivnih organov, medijev, kapitala, šolstva pa vse do nadzora nad najširšim spektrom civilne družbe. Da ne omenjam posebej absurdnega očitka o domnevni ugrabitvi majorja Trohe in kasnejšega sramotnega pljunka o domnevni izdaji lastne države, ki ga je Janši vrgel v obraz Anton Rop v zvezi z incidenti v piranskem zalivu.
Sledil je huronski trušč levice o ogroženosti demokracije in novo pribijanje Janše na križ ob poskusu pomladne opcije v začetku tega mandata, da bi iztrgala iz rok levice vsaj en slovenski dnevnik (Delo). Mogoče pa je bila to priprava na napovedani sedanji »veliki pok« (afera Patria), ki naj bi, nekako v smislu znanega reka »najprej diskreditacija potem likvidacija«, dokončno odnesel Janšo s političnega prizorišča. Glede na to, da se v obeh aferah pojavljajo tudi isti akterji (npr. Blaž Zgaga), se namreč ta povezava ponuja kar sama od sebe. Ko pa se je Delo s spretnimi manevri levičarsko-kapitalske sprege spet vrnilo v »pravoverne« roke, dežurnih čuvajev demokracije niso več motile niti kadrovske čistke v časopisni hiši (Slivnik, Mag-ovci idr.) niti »prijateljski napotki«, ki jih je Boško Šrot dajal odgovornemu uredniku Dela Janezu Markešu, kako da naj sesuva Janšo in promovira Pahorja. In ko si je vladajoča pomladna opcija nazadnje drznila stopiti na prste tudi nekaterim, na nemoralen način in čez noč obogatelim rdečim baronom, je levičarsko-kapitalska falanga ponovno udarila po Janši z novimi nedokazanimi in absurdnimi očitki. Od tega, da naj bi ne vem kje vse parkiral svoje nagrabljene delnice, pa vse do nedokazanih obtožb, kako da je prejemal podkupnino v sporni zadevi Patria. Očitki, ki jih je nemogoče sprejeti že zaradi tega, ker je, prvič, naravnost žaljivo pripisovati človeku tako malo inteligence, da bi se s premierskega položaja okoriščal na tako primitiven način. To je kvečjemu delo tajkunov. In, drugič, predvsem zaradi tega, ker se ljudje z maslom na glavi ne izpostavljajo na tak način, kot to počne Janša. In to proti okultnim centrom moči, ki so močnejši od njega, in ga lahko tudi uničijo. Ob vsej tej kalvariji, ki jo je dostojanstveno prestajal, ga mora človek podpirati, tudi če ni janšist. Mislim, da bi celo Cerkev morala narediti izjemo, in po njegovi smrti sprožiti postopek beatifikacije, tudi če ni veren.
Je pa povsem logično, da je ravno Janša glavna tarča mračnih levičarsko-kapitalskih centrov moči, ker je pač edini na pomladni strani, ki je sposoben mobilizirati okrog sebe zadostno število glasov in ljudi za upravljanje države. Zato ga je bilo treba za vsako ceno ustaviti in, če ne gre drugače, vsaj »politično umoriti«. Kar je, če pomislimo na množične povojne poboje političnih nasprotnikov in zagoneten ter še ne povsem razčiščen uboj Krambergerja, še kar mila usoda, za katero bi moral biti Janša, očitno, še hvaležen. Vendar, če se bo uspel kolikor toliko oprati tega madeža v zvezi s Patrio pred volitvami, se utegne ta nov brutalen poskus njegovega političnega umora sprevreči v politični samomor njegovih nasprotnikov. Če pa mu to ne bo uspelo, bodo verjetno njegovi politični nasprotniki na volitvah triumfirali. Če pa bi se njegova nedolžnost pokazala po volitvah, utegne izbruhniti silovita politična kriza s predčasnimi volitvami, ki bi pomela z njegovimi nasprotniki. Kajti, čeprav smo mlada in tudi še nekoliko hroma demokracija, niso več časi, da bi se lahko nekdo nekaznovano polaščal oblasti s prevarami in lažmi.
Koper, 5.9.2008 Milan Gregorič, publicist, Koper

Pepek z brega torek, 16. september 2008 ob 13:21

Od fsega toga drži samo to, ka so mu nigdor ne nič dokozali. Je pa tüdi resen, ka so ne nejšli nobenega drügega krifca za fse to, kej je bilo očitano janši.
Fsakši, bor malo künšten človik pa zno, ka je neše moga s totin orožjon na veko kšeftati, pa tüdi podkupnine (eni jin provijo provizije) je neše očitno doba (ali pa še jih mogoče bode). Kak te vregi nega krifca? Očitno neše premza na fsek koncih pa krajih, ka se stvari nebi do kraja raziskale.

Zej pa se pitejmo, keri je to?

MHA torek, 16. september 2008 ob 15:04

fargo je napisal/a:
Vir:
Dnevnikov objektiv, sobota, 13.09.2008

http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/objektiv/1042206597



Aroganca na viškuDol


Zaron sen ne meja cejta glejati toti intervju, pa sen ga zej malo preleta. JJ se mi je "malo" čüden vida, vendar je pred intervjuju si kej Dim Pisk Kakše čüdne odgovore je deva, slona je pre vida leteti Hjooj Od kda te sloni pijejo Red Bull Hjooj Zverižjeni

fargo torek, 16. september 2008 ob 19:09

Dejan je napisal/a:
Na totih toblah s plakati, je zanimivo, ka so na obeh toblah SLS+SMS plakat napopali čez plakat Zelena koalicija, hehe Jajks


Haha venda jim je bila všeč zelena barva, pa so se malo pripopali zraven, osebno pa želim SLS+SMS vstop v parlament, v bistvu so oni edina prava realna To ja desno sredinska stranka,volilce te stranke je speljal SDS, upam da ne za dolgo...

Jernej torek, 16. september 2008 ob 19:55

Problem je seli stare duge drzave nazaj placati.
Vlada pa more vedno stenderati na finance.
Pred volitvami se vsega boga obecavle, samo vse toga ka
obecavlejo nemrejo nareti ker finance to ne dopistijo.
Pa tüdi po enoj strani je tak ka te mladina najebe.
Ker nema dosta moznosti ker je drzava te prevec dugi!
Mladi danes so jutri narod ka drzavo gor drzijo.

Malo stera drzava je nej zaduzena!!!!

...smejsno pa mi je ka so nej dugi drzave tej ka so nej EU-ji
Cejtng Mislec

kobreti četrtek, 18. september 2008 ob 10:23

vah kej je totih lidi gor po panojih napopanih, taka če se večer v temi mimo jih pelaš s peciklon te je ran stroh kak te glejajo.Morali bi nareti zakon ka bi tiste, ki so bole zastrašujoči bole fkraj od ceste gor lepili ka se jih nebi prestraša pa kon v jorek odpelaHaha

MHA četrtek, 18. september 2008 ob 10:56

Na fsakšen vogli so gor. Hjooj Ve de zej nedela hitro, te pa de po mir. Ke či bi teko policejof spozalepili, keko je totih, niti enega karambola nebi blo.

stajerc13 četrtek, 18. september 2008 ob 11:17

Koprčani smo lahko pretekli teden uživali v slastnih predvolilnih zakuskah. Zastonj hrana in pijača namreč marsikomu tekne. Ne teknejo pa pristopi, ki so si jih privoščile določene stranke. Če je bil razlog njihovega početja malomarnost, slaba komunikacija ali celo peklenski načrt, pa ne bomo izvedeli nikoli.

Osebno me je v oči najbolj zbodel shod SD na Pristaniški ulici v Kopru. Pravzaprav je dogodek dokaj spominjal na incident iz začetka poletja v Izoli. Takrat so nasprotniki SJN okrcali njen pristop, saj so otrokom delili majčke in balone. Oglasila se je tudi Varuhinja človekovih pravic.

Morda so moje oči bile že malenkost utrujene od vsega političnega sijaja okoli mene, ampak vse skupaj je delovalo hudo znano. Sredi Kopra so pripadniki SD-ja delili majice, balone in drugi propagandni material. Kot mladega očeta, me je seveda zmotilo, da je bilo med temi nagovorjenih kar nekaj otrok. Celo otroci v vozičkih so mahali z rdečimi SD balončki! Tako okrcana megalomanskost stranke SJN v Izoli se je ponovila v Kopru, vendar pa s strani stranke SD.

Če povežemo še kakšno skupno nit. Luka Juri je za svojo promocijo uporabil taista vozila, ki so propagirala ljubezen do SJN v Izoli in čez katera so imeli njegovi pajdaši kar nekaj besed. Tudi ta vozila so bila puščena na različnih mestih, ki niso bila ravno najbolj najbolj primerna zanje.

Osebno imam dovolj tega lažnivega leporečenja. Večina politikov govori eno in dela drugo, vsi obsojajo druge za razne zlorabe in malverzacije, ki jih tudi sami izvajajo. Ne vem koga imajo za norca, sebe ali nas?

Tomaž Tominec, Koper

Odgovor SD:

Spoštovani Tomaž Tominec, da vas oblike promocije v predvolilni kampanji zmotijo - to razumem in do tega imate seveda vso pravico. Od vas, ki veljate za dobrega sogovornika in osebo vrednega spoštovanja pa ni najbolj korektno, da omenjate, da so bila vozila puščena na neprimernih mestih.

Eno je bilo namreč parkirano na parkirišču ob krožišču Banke Koper in sedaj je ob Ankaranski blizu Supernove, drugo na parkirišču na Ukmarjevem trgu in na Severni obvoznici, kjer redno plačujemo parkirnino (razen enkrat, ko smo zaradi tega dobili kazen in lisice, slednje pa tudi že plačali), tretje pa na parkirišču za koprsko tržnico, nato pa je bilo premaknjeno na parkirišče na Markovcu. Vse lokacije so urejena parkirišča ali pa javne površine, kjer je parkiranje mogoče in nemoteče, saj smo na to še posebej pazili.

Promocija z mobilni jumbo plakati je po mojem mnenju korektna le dokler ne omejuje drugih ali ni postavljena na neprimerna mesta in tega smo se v tokratni kampanji držali.

Tudi informacija glede deljenja materiala otrokom ni korektna. V teh dneh (promocijo smo delali tudi druge dni, ne le 6.9. med shodom) se je večkrat pojavil primer, ko je družina želela balonček ali trak za ključe, da bi ga dali otroku. Mi smo starše opozorili, da sami otrokom materiala ne smemo dati, zato smo ga dali njim, seveda pa imajo starši zakonsko pravico, da odločijo kaj otrok sme nositi ali ne. In če so oni otroku dali balonček, trak za ključe ali morda majico je to njihova legitimna pravica, saj so kot starši odgovorni za vzgojo otrok. Nikakor pa se nismo nikdar odpravili na kakšno mladinsko prireditev in material dajali neposredno otrokom, kot je to masovno storila SJN na izolskem Eurofestu. Zato prosim, da ne mešamo korektne promocije z nezakonito.

Ker smo v demokraciji razumem, da vas Socialni demokrati motimo, ker imate morda raje drugo stranko ali so vam celo vse stranke za nič, ni pa korektno, da z neresničnimi dejstvi dva dni pred volilnim molkom skušate očrniti kampanjo, ki je bila z razliko od dosedanjih dosti bolj pozitivna, konstruktivna in korektna. Če pa temu ne verjamete vas vabim, da se pridružite SD-ju na zaključnem dogodku, ki bo nocoj ob 19.30 na barki Burja pri koprski plaži - tam boste lahko stvar neposredno preverili, vesel pa bom tudi kakšnega pogovora v živo.

S spoštovanjem,
Luka Juri, SD Koper

MHA četrtek, 18. september 2008 ob 11:24

fargo je napisal/a:
Vir:
Dnevnikov objektiv, sobota, 13.09.2008

http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/objektiv/1042206597



Aroganca na viškuDol



Leteči sloni za Janšo

Podmladek levice je za Janševega abrahama poskrbel, da so sloni poleteli v nebo. Domislica se jim je porodila ob prebiranju Janševe izjave, da vidi slone leteti.

Iz SVETA: Sloni leteli v nebo

Hahaha

Dejan četrtek, 18. september 2008 ob 14:49

Še malo pa de kunec totega cirkusa s sloni pa opicami Hihihi Al do novi al stori frisi, mo vidli v nedelo.

Jas še vedno ne ven, koga nej volin. Mo gdo kakši predlog? Kul

MHA četrtek, 18. september 2008 ob 15:09

Či češ iste ksihte glejati boš pač volja za Janšof SDS, ali pa kero drügo stranko, či pa češ friške frise glejati, te pa nejbojše ka podpereš SD, ker mojo nejveč možnosti ka prevzemejo oblostin pohodijo Janšo.

Dejan četrtek, 18. september 2008 ob 23:21

Gnes še je po pošti dumo priša papir za stranko KDS. Sen malo čüdno gleja, ke te to je. Zej pa sen še vida oglas po TV pa tisto storo babo, pa me je skoro srat prijelo Haha Hjooj Tota je venda kakša glovna tü. Se je spotin iz ene oddaje Trenja, kakše je vün strelala. "Bog" nan pomogej.

Zvončica petek, 19. september 2008 ob 00:05

Tota babura je joko hamlasta pa papasta....pa cejt jo je že dovno povozja. Je pač mela srečo ka je svoj cejt JJ vičila pa so jo novinari potegnoli iz naftalina....pa cejt bi bija ka gre nazej v jega. Sto let za opicami je.
Jaz bon volila Pahorove čeglih mi sploh nič ne šmekajo, to se bon žrtvüvala zato ka mejamo absolutista.....vačik pa mi je najbliže Zares.

MILAN petek, 19. september 2008 ob 08:29

Hihihi
jas pan vola za naše toti so me edini prepričali
fsi bole lažejo kak pes biži.SAMO ČE NEDO LAGALI
TE TAK NEDO NIČ DOSEGNOLI
naši pa so REPUBLIKA PRLEKIJA

stajerc13 petek, 19. september 2008 ob 08:37

ENA AKTUALNA ZA TA ČAS:

Postavni Janša ES-DE-ES,
vihar povzročil si in bes.
Vse cene rastejo v nebo,
doma pa lačna usta so.

Mister Pahor let`s go Barby
potaplja se v rdeči barvi,
bi rad on not nas vse potunkal,
o, ko le fino bi ga kdo prebunkal.

Gospodična al Gospa Kresalka,
s tabo pa res vsak kotalka.
Kdo pa danes verjame še napiflani blondinki,
ki zapomniš si jo le po lepi šminki?

Kako pa vi miseau Bajuk,
pred vami pa le dol klobuk
morda bi dal kdo iz Argentine,
a Slovenec pa rajši kar takoj pogine.

A tapravi naš gospod
pa je SLS predsednik Šrot.
Šrot pa hrana je za krave
in da zredimo pujse zdrave.

Kje pa je naš DESUS Karli,
čisto smo ga zanemarli.
A on nam je pripeljal tanke
in tako se je ujel v zanke.

Slovenski kawboy je naš Zmago,
kojemu baš nije drago,
da Slovenci res ne mor´mo skriti,
kako velike in požrešne mi smo riti.

Častna stranka pa edina je ZARES
a znotraj nje pa starih je vampirjev ples;
Jankoviči, Kučani in vsi ostali,
pod sabo vse bi druge pokopali.

To je moj volilni doprinos,
pa imejte zdaj kar vsi dolg nos.
Tudi moj že raste več kot 4 leta
ker vsak od vas 17 let že okrog me šeta.

(neznani avtor)

Zaželjeno, da se sprostimo, mogoče nasmejimo, nikakor pa ne jezimo Nasmeh



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.