Dejan sreda, 21. marec 2012 ob 19:59

20. 3. 2012, okoli 10.50 je v bančni poslovalnici v okolici Maribora neznani moški, romunske narodnosti, pristopil do bančnega okenca. Večjo količino bankovcev po 100 evrov je hotel zamenjati za druge bankovce. Pri tem si je večkrat premislil in menjaval naročilo. Nekaj bankovcev je skril v roki, ne da bi blagajničarka to opazila. Zatem je odšel neznano kam. Ob koncu službe je blagajničarka opazila, da manjka v blagajni dobrih 1000 evrov. Policisti zbirajo obvestila s ciljem izsleditve neznanega storilca, pri tem pa opozarjajo na previdnost pri poslovanju z gotovino, zlasti pri večjem številu bankovcev.

PU MB

Kej si te to že vsega ne zmislijo Hjooj

MHA sreda, 21. marec 2012 ob 20:09

Pa to je že na daleč sumlivo, či si nešče pol vüre zmišlovle pa mejovle naročilo, kak mu nej peneze zameja.

TUNČEK sreda, 21. marec 2012 ob 21:50

To se je že večkrot zgodlo na bankah in poštah. Skos je pa šlo za kakše inozemce.
Zato bi mogli blagajniki biti bole pazlivi in vzeti peneze k sebi in človeka pitati ke če, ne pa mu dovati nazej, se so rokohitrci in hitro zmeknejo neke bankofcof. Vuuhuu

Dejan četrtek, 22. marec 2012 ob 15:27

21. 3. 2012, okoli 18.40 je 39-letni moški iz okolice Maribora vozil osebni avtomobil Jeep wrangler po Dupleški cesti v Dogošah, iz smeri Maribora proti Dupleku. V križišču s Svenškovo ulico je zavijal levo in pri tem zaprl pot 29-letnemu vozniku motornega kolesa Yamaha FZ 1-S, ki je prihajal iz nasprotne smeri. Voznik motornega kolesa je zavrl, po dobrih 10 metrih pa je padel na levi bok in skupaj z motornim kolesom drsel več kot osem metrov, ter nato trčil v osebni avtomobil. Osebni avtomobil je po trčenju zapeljal dobre štiri metre naprej in se prevrnil na levi bok. V prometni nesreči je bil voznik motornega kolesa hudo telesno poškodovan in je bil z rešilnim vozilom odpeljan v UKC Maribor. Po trčenju so mimoidoči osebni avtomobil prevrnili nazaj na kolesa, nakar se je voznik s kraja odpeljal. Policisti so ga ob 21.30 izsledili v Mariboru. Odredili so preizkus z alkotestom, kateri je pokazal 0,98 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka, zato so odredili strokovni pregled. Ugotovili so, da je vozil v cestnem prometu motorno vozilo brez vozniškega dovoljenja. Sledi plačilni nalog in obdolžilni predlog, zaradi suma storitve kaznivih dejanj Povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti in Zapustitev poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči pa bodo policisti zoper njega podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

PU MB

Tak kak v holivudi Hjooj

TUNČEK četrtek, 22. marec 2012 ob 18:31

Podobno nesrečo ge je avto vzeja prednost motoristi, smo meli letos v Gorici, samo motorist je na mesti bija hin.
Šofer avta pa je seveda bija pijan. Tokemi bi polek resta mogli dosmrtno vzeti ispit !
Jaaa

MHA četrtek, 22. marec 2012 ob 21:05

Pa ke lidje sami obročajo avte, pa še po pomožnosti so obrnili avto nazej medten, ko je še ovi v avti bija... Hjooj

iTux petek, 30. marec 2012 ob 13:05

Čista lopata: Tovšakova, Črnigoj in Zidar obsojeni na zaporno kazen
Afera je v javnost prišla po odmevnih aretacijah februarja 2008
30. marec 2012 ob 07:48,
zadnji poseg: 30. marec 2012 ob 11:08
Ljubljana - MMC RTV SLO/STA
"Meni ni jasno, zakaj sem obsojen. Nič nisem storil narobe. To bom tudi dokazal. Postopek zame še ni končan," je po izrečeni sodbi dejal Ivan Zidar, ki pravi, da si ne predstavlja, da bi šel v zapor.

Po skoraj letu in pol sojenja je sodišče odločilo, da je sedem od osmih obdolženih v zadevi Čista lopata krivih prejemanja in dajanja podkupnin v postopku zbiranja ponudb za izgradnjo kontrolnega stolpa na Letališču Jožeta Pučnika.

Ivan Zidar, Hilda Tovšak, Dušan Črnigoj, Ivan Demšar in Srečko Gabrič so obsojeni zaradi nedovoljenega dajanja daril, Tomaž Žibert pa zaradi nedovoljenega prejemanja daril. Črnigoj in Zidar sta dobila po leto in pet mesecev zaporne kazni. Prvi bo moral plačati še 11.000 evrov kazni, Zidar pa 15.000 evrov. Tovšakova je obsojena na leto in dva meseca zapora, plačati bo morala 10.000 evrov.



To je pravi obraz pravne drzave? Slabo, slabo,....

TUNČEK petek, 30. marec 2012 ob 13:27

Pesek v oči liden ke so pošteni. Ovi so si nagrabili miljone in zej do pločali kozen v vsoti z jihovega stališča žepnine za kafe. Stotine revnih delafcof je ostalo na cesti, niti zavarovoja so jin ne pločali, ploč so ne vidli pol leta, regresa tüdi ne... ge je tü pravna držova ?

Fso imetje bi jin blo treba pobrati, pa tüdi jihovi žlohti, če je sumlivo prišla do jega. Zapreti pa bi jih mogli do smrti, da bi bli za zgled drügin potencijalnin "podjetnikon" in tajkunon.

To ja

MHA petek, 30. marec 2012 ob 13:33

Teko o provni držovi Hjooj

iTux petek, 30. marec 2012 ob 13:34

Ce nede visje sodisce spremenilo sodbo pa de vrhovno. Zidar ziher nede sa v zapor, ostale pa tüde ne. To je samo igra za javnost.

TUNČEK petek, 30. marec 2012 ob 18:32

Najbrš de resen tak, se prinas nega pravice. Za kürjega tota je rest, za tajkune in lopove pa pogojna kozen. Šokiran

gorgona petek, 30. marec 2012 ob 20:17

kak bi že to na kitejsken naredle?metek v čelo pa še pločati si ga morejo...še pret pa vse pobrati v momente...1bi to naredle pa se več nihšče nebi tekna nič

Zvončica petek, 30. marec 2012 ob 22:08

Jaz sen bila razočarana nad višino kazni za rest....prenizka...mo vidli kej do dale fasali. Če do vse kazni tak nizke te se prinas resen sploča delati to kej so oni....predvsem Hilda (tota mi ne gre iz glove)....keko familij so spravili na kant, keko gorjo je to naretega...keko sramote za držovo... Hudi

pravični petek, 30. marec 2012 ob 22:11

TUNČEK, podpišem tisti gornji sestavek. To ja

Za te tajkune je to drobiž. Šokiran Žalosten Hudi

Sicer pa je do pravnomočnosti še daaaaaaaaleč. Šokiran Žalosten Mislec Hjooj Hudi



fucker petek, 30. marec 2012 ob 22:33

verjamite , noben od teh nebo sedel ,

v najslabšem primeru se bo kazen spremenila v dobrodelna dela ,

in to je to ,,,

iTux petek, 30. marec 2012 ob 23:30

tak bo ka do jih zaradi nacela " in dubio pro reo" oprostili vseh obtozb.
denar je sveta vladar!

MHA sobota, 31. marec 2012 ob 11:16

Tote kazni so ble san za stolp, mota pa še Zidor pa Hilda kar neke postopkof -> klik

iTux sobota, 31. marec 2012 ob 11:31

ja sej samo za stolp ki ovo ke so delale 15 let pret je nasa politicna garnitura ocitno podpirala. Sej se vide kera stranka nas je te vodila in koncno je sele zej politicno mrtva!

TUNČEK sobota, 31. marec 2012 ob 12:20

gorgona je napisal/a:
kak bi že to na kitejsken naredle?metek v čelo pa še pločati si ga morejo...še pret pa vse pobrati v momente...1bi to naredle pa se več nihšče nebi tekna nič

Kitejci še na smrt opsojenin poberejo orgone za presaditef, ka je resen grozlivo, samo tan pač tak je ! Kruto in učinkovito. Vuuhuu

TUNČEK sobota, 31. marec 2012 ob 12:25

MHA je napisal/a:
Tote kazni so ble san za stolp, mota pa še Zidor pa Hilda kar neke postopkof -> klik

San če se nede sodišče poštelalo, de stvor zastarala, kak pr Sadarji ali drügih in potli de banda šla skos bres fsoke kozni in lepo uživala "socijalizen".
Šokiran



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.