Forum
Legionar
 PrlekObjav: 1.820Ugled: +146
 Član 1162 dni
Odg: Kmetija slavnih - četrtek, 7. januar 2010 ob 17:36 Dejan je napisal/a:
Pa še tista kokvača "strokovne žirije" kmetije je fčera v Piramidi bila Gi se vedno tak zadira, ka kumej do lüfta pride, dere tolmači o nekših svojih vrenotah Tote ali nemren čüti
Nerad koga šinfan, samo moja žena, ge je negda matičarka v Grosupljah bila, toto Likovičko dobro pozna. Baba bi vse drüge fčila o nekših vrednotah pa predgala, soma pa ma duma celo štalo, hčerke nekše problematične, ena oz. celo obe se mi zdi ka sta tüdi ločeni , pa tak dale...In takši do o družinskih vrednotah predgali. Šele tedaj, ko bo posekano zadnje drevo, šele tedaj, ko bo zastrupljena zadnja reka, šele tedaj, ko bo ujeta zadnja riba, šele tedaj boste spoznali, da denarja ni mogoče jesti. (vrač Beli Orel, pleme Cree)
Prijavi neprimerno vsebino
Dejan
 AdministratorObjav: 5.542Ugled: +540
 Član 2240 dni
Odg: Kmetija slavnih - četrtek, 7. januar 2010 ob 17:43 Ja sej to glih. Takši so ponavodi nejhüši, gi se nekej bunijo, kak je to gnesden, ka je fse raspüščeno. Duma pa majo pred pragon 500 kil proha. Tak ka nej nejpret pred svojin pragon pometejo.
Ženska pa mi je res ena nejbol antipatičnih osebnosti, ke sen jih gda vida.
Legionar
 PrlekObjav: 1.820Ugled: +146
 Član 1162 dni
Odg: Kmetija slavnih - četrtek, 7. januar 2010 ob 17:46 Hehe, zgleja pa ka uživle v ten ka je v središči pozornosti. Šele tedaj, ko bo posekano zadnje drevo, šele tedaj, ko bo zastrupljena zadnja reka, šele tedaj, ko bo ujeta zadnja riba, šele tedaj boste spoznali, da denarja ni mogoče jesti. (vrač Beli Orel, pleme Cree)
MHA
 ModeratorObjav: 7.283Ugled: +329
 Član 2146 dni
Odg: Kmetija slavnih - sreda, 8. junij 2011 ob 21:32 Ja ze še bo po en šov več...
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
Pridruži se nam na Facebooku
Prikaži zadnje objave v 4h - 24h
Prikaži celoten forum
Pogovor v živo
 Nalagam ...
|
|