Zvončica petek, 8. junij 2007 ob 23:40

Včera sen glejala Živčjoka (Trenja) ka so meli temo o pedofiliji prinas t. j. bole je bija povdarek na cerkvenih pedofilih. Prtisk mi je pošteno zdigovalo...pa sen si mislila ka nega nobene zadosti veke kazni za takšega človeka ke deco zlorabla.....te pa dobijo takše nizke kazni ka si misliš ka so deca ne nič vredni....sramota. Pa kak cerkev ščiti svoje perverzneže......po eni stroni ti predga po drügi pa....venda si odveze grehov sproti dovlejo hinavci. Pa že med debateri je bilo bole prisotna skrb za tote pedofile kak pa bogo deco.Edino Peče jin je fejn gor deva...Me zanimle keko je takših pedofilov prinas. No ja

Pepek z brega sobota, 9. junij 2007 ob 09:15

Mislec Mislec Mislec
Meni se vidi,ka je cerkef čiduže bole držova v držovi.
Za jih ne valojo skoro nobeni drügi zokoni kak vatikanski, pa še toti so bole tak nastovleni, ka ma cerkef pa duhofčina korist od jih.

Zid Zid Zid

Pedofilija pa je tak problem za sebe, ki bi ga trebalo zatreti z nejdole ojstrimi ukrepi, da se je drgačik nemo rešili in do naša deca ispostavleni hüdi nevarnosti, ka jih nekši pokvarjenci (cerkveni pa tüdi drügi) zlarablajo.

Jas bi da imena pa slike pedofilof javno prikozati na fseh mogočih krajih, ka bi se jih žrtve lehko na veko ognole, dere bi se ge pojavili.
Meni nebi f takšen primeri niše pred noson moha z nekšimi konvencijami o človekovih pravicah, po kerih jih pre nesmijo javno razglasiti za pedofile. Tü nebi bilo milosti.

MHA sobota, 9. junij 2007 ob 10:33

Jaz sen tüdi zato, nej se vidi što je! Zej se neke menijo ka bi naredli nekšo bazo pedofilof ne? Nej le naredijo.

MILAN sobota, 9. junij 2007 ob 15:42

Vuuhuu Vuuhuu Vuuhuu
ne smo spisek pedofilof
NA CRKVENE DVERI BI JIN BILO POTREBNO
GOR NAPOPATI KA BI SE VIDLO DERE GREJO
LIDJE K MEŠI.
Mislec Mislec Mislec Mislec

fargo sobota, 9. junij 2007 ob 20:45

RKC ne upšteva zakone, in take golazni iz svojih vrst ovaja v vatikan namesto organom pregona.
Ja hitro bo jesen 2008, in bo padla njihova ABLAST.

(pedofilne golazni najdemo v vseh slojih družbe in ne samo v RKC, primerna kazen za pedofile bi bila popolna amputacija "uda"

MHA sobota, 9. junij 2007 ob 22:59

fargo je napisal/a:
RKC ne upšteva zakone, in take golazni iz svojih vrst ovaja v vatikan namesto organom pregona.
Ja hitro bo jesen 2008, in bo padla njihova ABLAST.

(pedofilne golazni najdemo v vseh slojih družbe in ne samo v RKC, primerna kazen za pedofile bi bila popolna amputacija "uda"


MHA je napisal/a:
Prostovoljna kastracija

Ingolstadt | 23.3.2007 | I.K.

V upanju, da mu ne bo treba v ječo, se je moški, ki je bil zaradi spolnih napadov že obtožen, odločil za kastracijo.

Moški z Bavarske, ki je zaradi spolnih napadov že večkrat prišel v navzkriž s policijo, se je dal prostovoljno kastrirati. Za ta boleč korak se je odločil, ker je bil prepričan, da mu bo sodišče za zadnje kaznivo dejanje prisodilo le pogojno kazen.

Njegov načrt ni uspel, saj mu je sodnik prisodil štiri leta zapora, kar je eno leto manj od kazni, ki jo je zahteval tožilec. Sodba še ni pravnomočna. Obtoženi in njegov pravni zastopnik se s sodnikovo odločitvijo ne strinjata in napovedujeta pritožbo. 42-letnik je sicer zaradi spolnih zlorab dečkov in deklic že sedel za zapahi.

Kot so sporočile tamkajšnje oblasti, sta nemškemu sodišču prostovoljno kastracijo predlagala še dva obtoženca. En predlog je sodnik zavrnil, o enem pa odločitev še ni padla.

MILAN sobota, 9. junij 2007 ob 23:41

Vuuhuu Vuuhuu Vuuhuu

mon predlog ka jih v roke vzemejo
VERŽENCI. Ste vidli KUNŠTNE PRLEKE

Ftiča mu nabiti s punfron pa doj vižgati
tan na VERŽENSKEN TRAVNIKI.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MATER BI DREK ŠPRICNA

Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran

MILAN sobota, 9. junij 2007 ob 23:48

Haa Haa Haa

TAK BI JIN ZASUKALO KSIHTE

Khmm Khmm Khmm Khmm

Zvončica nedelja, 10. junij 2007 ob 00:54

Nekaj najbole groznega je venda gda te zlorabla človik ke je kao zavüpaja vreden....če se spotin so bili negda župniki pa kaploni, pa učiteli bog i batina....proti jin se nije smelo nič rečti. Pa zlorabe dece v totih krogih neso od gnes.....kak je te le moglo negda hüdo biti, če je še zej večini lidi teško vervati ka bi npr. župnik dela takše svijarije z deco. Po drügi stroni pa če se pogledne cerkvena zgodovina je bilo z jihove strani največ razvrata vseh vrst....požegnanega. Pa so le redki resen živeli kak treba, ka so ime cerkve iz dreka vlekli. Pa se pitan kej te mlode moške žene v toti fah....ve pa pod kožo smo vsi krvovi....če mojo te vsi nekše motnje ka zavestno grejo v to????

MILAN nedelja, 10. junij 2007 ob 08:32

Hud Veš kej največ totih je bilo že žrtef
praf s strani reda.Pa jih te zej prtisnejo do kunca ka morejo ostati v toten krogi.Zakaj pa te mlodi keri tega ne zdržijo naredijo samomore?-je ne redko.Cerkef pa pač za tiste kere odkrijejo naredi premestitef na masto ke mojo še bol proste roke.
Nebi o imenih venda ven za primere ki so resnični.

Vuuhuu Vuuhuu Vuuhuu Vuuhuu :vuuhuu

Jernej ponedeljek, 11. junij 2007 ob 12:56

fargo je napisal/a:
RKC ne upšteva zakone, in take golazni iz svojih vrst ovaja v vatikan namesto organom pregona.
Ja hitro bo jesen 2008, in bo padla njihova ABLAST.

(pedofilne golazni najdemo v vseh slojih družbe in ne samo v RKC, primerna kazen za pedofile bi bila popolna amputacija "uda"


Zapor z prisilno delo bi trbelo taksnami dati! Zloba
Zdaj nevem ka bi organizacija "Amnesty International" (organizacija ka se bori za clovekove pravice zapornikov)
na to komenterala Mislec

Nela ponedeljek, 11. junij 2007 ob 15:18

Ja za tote satane jaz tudi nebi mela usmiljenja. Ste vidli po poročilih ka so ovega župnika, kaj je nekda pri nas bijo kaplon tudi obtožili pedofilije?? Keko je tega okoli pa se nam niti ne sanja Mislec Mislec Hud Hud Hud boga dečica...... bi pa jin dola najvišjo kazen kaj je možno. Nepa zej, če se jin dokože, kakšna kazen jih čoka? Kaj cerkev te naredi??? Še tak se mi vide, kak da bi se za jih gor vzeli..... Hud Hud Hud Hud

Nela ponedeljek, 11. junij 2007 ob 15:25

Zvončica je napisal/a:
Pa se pitan kej te mlode moške žene v toti fah....ve pa pod kožo smo vsi krvovi....če mojo te vsi nekše motnje ka zavestno grejo v to????


To sem jaz tudi nikoli ne razmila, kak se lahko za to odločijo, pa se odpovejo ljubezni, deci, normalnemi živleje......Haa Haa res me zanima kaj si mlodi štenderajo ka se ze za to odločijo, ali jih starši tak daleč sprovijo pa jin to v glovo že od malega vcepijo, nevem res nevem pa ne razmin...Mislec Mislec Mislec

MHA ponedeljek, 11. junij 2007 ob 22:29

Nela je napisal/a:
Kaj cerkev te naredi??? Še tak se mi vide, kak da bi se za jih gor vzeli..... Hud Hud Hud Hud

Premesti ji san

Dejan ponedeljek, 11. junij 2007 ob 22:58

Dece ne dovati k verouki pa f cerkev, pa de se tota nevarnost zmenjšala. Jas sen ne hoda k verouki pa ne f cerkev, pa zaradi tega nič slapši človik nesen. Tüdi svoje dece nen silja f to, da se mi zdi ka pri ten bolj kak ne 'poneumljajo' deco z določenimi pravljicami. Seveda pa niman nič proti temi; fsakši dela to kej mo paše.
Dere pa pride do tega, kej župniki z malo deco delajo, te pa nega drügega kak sekiro v roke pa vud!

Ka pa se tiče gnešjih bolj modernih župnikof, pa so fsi ožejeni pa deco majo tüdi, tak ka se gnesden ne odrečejo fsemi; no izjeme še so.

Pa zake je naslof teme Pedofilioja? Nasmeh

Nela torek, 12. junij 2007 ob 15:29

Dejan je napisal/a:


Pa zake je naslof teme Pedofilioja? Nasmeh


Sem se jaz tudi že pitala.....Haha

MHA sreda, 13. junij 2007 ob 11:00

Zati ka more tak biti Pisk

Nela sreda, 13. junij 2007 ob 17:20

Včera sem vidla ka je blo po poročilih, ka so moškega obsodili na 9 let kazni zaradi zlorabe otrok. To je baje najvišja kazen v zgodovini Slovenije. Meni se še vedno zdi premalo Mislec

Zake pa te župnika ne obsodijo na teko let? Ne jemu dojo kazen......... premestitev.....Hud Hud Hud Hud sramota!Ka te tan ki po na novo začne, lahko dale isto dela. Hud Hud

kobreti četrtek, 14. junij 2007 ob 09:54

9 let za to ?? PREMALO!!!

Tak kak Pepek reče "čreva na plot" san v toten primeri "Jajca naplot".
Fkopiti jih treba!!!

MHA četrtek, 14. junij 2007 ob 10:07

15 minimalno, pa še do kunca živleja nesmi nobene dece poglednoti, ne ka bi se še jin približo!Stisk



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.