6. Srečanje starodobnih mopedov na Stari Gori

V letošnjem poletju Društvo Oldtimer pripravlja kar tri prireditve

Branko Košti, nedelja, 12. julij 2015 ob 11:17
6. Mopedovo srečanje

6. Mopedovo srečanje

Društvo Oldtimer Stara Gora je v soboto, 11. julija, pripravilo 6. Mopedovo srečanje, na katero so povabili lastnike mopedov vseh znamk, katerih mopedi imajo status starodobnika, prostornina motorja pa ne presega 50 ccm.

Na tradicionalnem zbirališču pod starimi lipami se je zbralo več kot sto mopedov in njihovih lastnikov ter seveda lepo število ostalih ljubiteljev starodobnih vozil. Organizatorji so udeležencem popestrili dan s promocijsko vožnjo po območju občine Sv. Jurij ob Ščavnici in okolici, z več postanki za okrepčilo in z ogledom zbirk starodobne kmetijske mehanizacije, kmečkega orodja in starodobnih vozil.

Po vrnitvi na izhodišče, se je srečanje zaključilo s skupno večerjo ter podelitvijo priznanj in pokalov.

To poletje se na Stari Gori obetata še dve prireditvi, kateri organizira Društvo Oldtimer: že v soboto, 25. julija bo 11. Srečanje in razstava starodobnih vozil, v nedeljo, 25. avgusta pa 11. Razstava kmetijske tehnike in sejem rabljenih delov in opreme.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno