V šovu TOP4 letos dve tekmovalki iz Prlekije

V šovu bosta med 12 dekleti nastopili dve tekmovalki iz Prlekije, Ksenija Filipič iz Logarovcev in Medina Safić iz Ljutomera

Prlekija-on.net, torek, 22. september 2015 ob 06:50
Ksenija Filipič in Medina Safić, foto: POP TV

Ksenija Filipič in Medina Safić, foto: POP TV

Tretja sezone TOP4 s Tjašo Kokalj se bo pričela 26. septembra, ob 22. uri na POP TV, na sporedu pa bo nato vsako soboto, oddaje pa si boste lahko ogledali kadar koli tudi na VOYO.

Letos bo oddaja verjetno bolj zanimiva tudi za marsikoga iz naših krajev, saj bosta v šovu med 12 dekleti nastopili dve tekmovalki iz Prlekije, Ksenija Filipič iz Logarovcev in Medina Safić iz Ljutomera. Poskušali se bosta uvrstiti med štiri finalistke, ki bodo postale obraz T-2, zmagovalka pa bo dobila zaposlitev za nedoločen čas, avtomobil ter 10 tisoč evrov.

V kratkem intervjuju za Zadovoljna.si sta obe povedali nekaj o sebi. Ksenija je 34-letnica, ki je službo učiteljice zamenjala za vodenje lastnega podjetja, v šovu želi pridobiti nova znanja, hkrati pa bi se rada tudi malo spromovirala. V treh besedah se je opisala kot samostojna, inteligentna in dinamična, pravi pa tudi da je komunikativna, fleksibilna, nekomplicirana oseba z veliko pozitivne energije. V prostem času se rada ukvarja s športom v vseh možnih oblikah.

Medina je 31-letnica, ki se je v oddajo prijavila po naključju. Kot je povedala, je v preteklosti delala že prav vse, od čistilke, pomočnice v kuhinji, do tega, da je delala kot vodja marketinškega projekta. Njen največji korak v življenju do sedaj je bila samostojna selitev v Avstrijo. Pravi, da je odprta za nova znanja in rada širi svoje znanje. Je delovna, vztrajna, fleksibilna in zanesljiva. Ljudje, ki jo dobro poznajo se radi identificirajo z njo, zato ker je običajno dekle - prijazna, vendar tudi ostra, ko je to edino mogoče nujno potrebno zlo, še je povedala za Zadovoljna.si.

Do sedaj so v šovu sicer predstavili osem tekmovalk.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno