Najboljši tetoverji tekmovali v Mariboru

7. mednarodna tattoo konvencija v Mariboru

Prlekija-on.net, ponedeljek, 19. oktober 2015 ob 08:46
Potekalo je tudi tekmovanje v bodypaintingu

Potekalo je tudi tekmovanje v bodypaintingu

Štajerska prestolnica je ta vikend na 7. mednarodni tattoo konvenciji gostila najboljše tetoverje iz Slovenije in ostalih evropskih držav. Konvencija je potekala tri dni, organizatorji pa so pripravili zelo pester in zanimiv program tako za tiste, ki so sodelovali v programu, kakor tudi za udeležence. Na tekmovanju so se za najboljše tattoo-je potegovali tudi tetoverji Igor Muršič iz Ljutomera, Dejan Marič iz Lipe in Bogdan Pelcl iz Gornje Radgone, pri bodypaintingu pa je sodelovala prleška makeup umetnica Manuela Sagaj.

Poleg različnih kategorij v katerih so se za najboljša mesta potegovali tetoverji, so pripravili še izbor za mis PinUp, v katerem so se lepa in privlačna dekleta potegovala za laskavi naziv. Potekalo je tekmovanje v bodypaintingu, obiskovalci pa so si imeli priložnost ogledati tudi vstavljanje pircinga v živo.

V sklopu konvencije je potekala še modna revija korzetov, ki je ena izmed redkih tovrstnih modnih revij v Sloveniji. Vsaka menekenka je predstavljala tudi svojo temačno zgodbo. Prireditev je privabila številne obiskovalce v štajersko prestolnico.


Več v Družabno