Franc Gorza na Razkrižju obeležil 10-letnico glasbenega ustvarjanja

Božično novoletni koncert ob 10-letnici glasbenega delovanja Franca Gorze

Prlekija-on.net, ponedeljek, 28. december 2015 ob 20:00
Franc Gorza je obeležil 10-letnico glasbenega ustvarjanja

Franc Gorza je obeležil 10-letnico glasbenega ustvarjanja

V nedeljo, 27. decembra, so na Razkrižju proslavili 10-letnico glasbenega delovanja, znanega prleškega pevca, moderatorja in humorista, Franca Gorze, ki je skupaj s prijatelji nastopil pred polno dvorano razkriškega doma kulture.

Kot njegovi gostje so nastopili izjemni vokalisti združeni v Kvintet Aeternum, nadarjena glasbenika Mišo in Dominik Kontrec. Zapel je direktor Radia 105 Ivan Mezga. Pele so tudi: Anja Istenič, Lidija Vinšek, Elizabeta Novak in Bogdana Gorza. Gostitelj Franc Gorza je zbrane ves večer zabaval v vlogah, ki jih dobro obvlada, kot pevec, povezovalec programa in kot humorist Lajči. Kot osrednji gost je nastopil Zdravko Škender in zapel svoje hite, ki so jih vsi poznali: Ne mogu, da te zaboravim, Meni si sudžena, Ako nas život rastavi,… Z njim je pela cela dvorana razkriškega doma kulture. Gostitelj je tekom programa poskrbel za mnoga prijetna presenečenja za obiskovalce.

Dogodek je lepo popestril te praznične dni.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno