Pomoči in ozdravitve po duhovni poti

Radenci: Po sledeh »čudodelnega« Bruna Gröninga

Filip Matko, sobota, 12. marec 2016 ob 09:15
Bruno Gröning

Bruno Gröning

Že skozi vso človeško zgodovino se govori o obstoju neke vrste višje moči, ki lahko pomaga in zdravi (izceli). Z rastjo zavesti človeka o zdravljenju uradne medicine, kot tudi o alternativnih možnostih zdravljenja, se ob tem »ponuja« in privlači pozornost »ozdravitev (izcelitev) po duhovni poti«. In to celo v strokovnih krogih. Ob tem se vedno znova in znova pojavlja ime Bruno Gröning (1906 - 1959), ki je svetovno znan postal v petdesetih letih, ko se je leta 1949 pri časopisih po vsem svetu (Avstrija, Nemčija, Švica, Francija, Belgija, ZDA...) tiskalo posebne izdaje o njem.

Po besedah Bruna Gröninga je misel »Vera v dobro je predpogoj, pravtako pa tudi volja za ozdravitev« predpogoj za ozdravitev in torej po njegovem neozdravljivo ne obstaja. Po svetu danes obstajajo združenja Krog prijateljev Bruna Gröninga, ki z dokumentarnim filmom »Fenomen Bruno Gröning - Po sledeh čudodelnega izcelitelja« objektivno poročajo dandanašnji o dramatičnih dogodkih takratnega časa oziroma iz njegovega življenja oziroma učenja. Pri filmu gre celo za »nekaj več«: mnogi gledalci so med predvajanjem začutili mravljince, neko novo moč v telesu, naj bi pa šlo tudi za izginotje bolečin, poškodb in drugih obremenitev...

Prikaz filma o Brunu Gröningu bo to nedeljo, 13. marca, s pričetkom ob 14. uri v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci. Ker bo predvajanje filma trajalo do 19.30, sta vmes predvidena dva odmora. Vstop je prost, organizatorji se priporočajo za prostovoljne prispevke.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje