Odštevamo ure do pričetka Riverfesta

Na Razkrižju bo v petek in soboto žur in zabava na dogodku Riverfest

Prlekija-on.net, sreda, 15. junij 2016 ob 10:40
Promocija Riverfest Razkrižje

Promocija Riverfest Razkrižje

Odštevamo še zadnje trenutke do začetka spektakla na Razkrižju, kjer bomo v petek in soboto žurali in se zabavali ter tako pričakali poletje s polno dozo dobre volje. V petek, 17. junija bo v okviru Riverfesta potekal RIVER BOOM, večer s samimi vrhunskimi artisti elektronske glasbe. Timo G, dj Kosta Radman, Sasha Mikac in ljubljanski duet The Lickerz.

V soboto pa poslastica za vse ljubitelje rock glasbe - RIVER ROCK s samimi vrhunskimi tribute bandi svetovnega kova. ZZ TOP tribute band the Trio, Led Zeppelin tribute by Kula, Bijelo dugme tribute band Pastiri, AC/DC tribute band Ballbreakers in REAL TRIBUTE BAND GUNS N ROSES Jailbreak.

Kot obljubljajo organizatorji, bo zadeva zares spektakularna tudi scensko. Kot se za tak dogodek spodobi, bodo na odru tudi razni efekti od laser showa in vse kar sodi zraven.

Torej naj se festival začne, šotore v avto in žurat na Razkrižje.

Lokacija dogodka je Center Zavirje na Razkrižju. Cena vstopnic je za tak program resnično ugodna. Za vsak dan posebej je vstopnica 5 evrov, za oba dneva, torej festivalska vstopnica, pa znaša le 8 evrov. Vstopnice se prodajajo preko sistema mojekarte.si. Prireditev bo v vsakem vremenu, saj je na prizorišču postavljen tudi šotor.

Spodaj pa si lahko ogledate še nekaj fotografij, kako so se promotorji sprehajali po Ljutomeru in Ormožu ter se slikali z mimoidočimi.

Riverfest


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno