Trčili osebni vozili

V nedeljo so se zgodile tri prometne nesreče, kjer so se tri osebe poškodovale

Prlekija-on.net, nedelja, 14. avgust 2016 ob 19:51
Prometna nesreča v Podgradu, foto: PGD Gornja Radgona

Prometna nesreča v Podgradu, foto: PGD Gornja Radgona

V nedeljo, 14. avgusta, okoli 17. ure, sta v naselju Podgrad, v občini Gornja Radgona, trčili osebni vozili. Pri trčenju se je ena oseba lažje poškodovala, katero so oskrbeli reševalci ZD Gornja Radgona. Na kraju dogodka so bili tudi gasilci PGD Gornja Radgona, ki so očistili cestišče ter nudili pomoč reševalcem in policiji.

Voznik osebnega avtomobila je pri tem zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v osebni avtomobil, ki je pripeljal nasproti. Voznica slednjega je utrpela lahko telesno poškodbo, materialne škode je za 12.000 evrov.

Ob 14.18 pa se je v Večeslavcih, v občini Rogašovci, voznica osebnega vozila zaletela v drevo. V vozilu, ki se je prevrnilo na bok je ostala ukleščena voznica. Gasilci PGD Murska Sobota so pomagali reševalcem PHE Murska Sobota izvleči voznico iz vozila. Poškodovano voznico so reševalci prepeljali na zdravljenje v SB Murska Sobota. Pri tem je nastalo za 1000 evrov materialne škode.

Ob 16.05 pa je izven naselja Cankova v smeri Kraš padel voznik trikolesnika in se poškodoval. Reševalci PHE Murska Sobota so poškodovanega motorista oskrbeli in prepeljali v SB Murska Sobota. Materialne škode je za 2000 evrov.


Več v Črna kronika