Kolesar trčil v drevo in se huje telesno poškodoval

Huje se je v drugi prometni nesreči poškodovala tudi potnica na traktorski prikolici, ki je padla z nje, na njo pa še krožna žaga

Prlekija-on.net, četrtek, 1. september 2016 ob 20:12
Kolesar je z reševalnim vozilom bil prepeljan v SB Ptuj

Kolesar je z reševalnim vozilom bil prepeljan v SB Ptuj

V sredo, 31. avgusta, okoli 16.50 je 59-letni moški vozil žensko kolo po klancu navzdol v Svetem Tomažu. Zaradi neprilagojene hitrosti vožnje je zapeljal na bankino, od tam v jarek in nato trčil v drevo. Ob tem se je hudo telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v SB Ptuj.

V prometni nesreči je bil udeležen sam, policisti pa mu bodo vročili plačilni nalog.

Padla s traktorske prikolice in se hudo telesno poškodovala
Pkoli 19.30 pa je 36-letni moški vozil kmetijski traktor po lokalni cesti v kraju Brezovec v občini Cirkulane, iz smeri Pestik proti Korenjaku. Kmetijskemu traktorju je bila pripeta traktorska prikolica, na kateri se je peljala njegova 59-letna mati. Ko je med vožnjo po klancu navzgor pripeljal v levi ovinek, se je tovor na prikolici - krožna žaga nagnila desno, kjer je stala ženska. Zaradi nagiba je ženska med vožnjo padla s prikolice na cesto, na njo pa tudi krožna žaga. Ob tem se je hudo telesno poškodovala.

Z reševalnim vozilom so poškodovano žensko z reševalnim vozilom prepeljali v SB Ptuj. Elektronski indikator alkohola je pokazal, da je imel traktorist v organizmu 0,21 mg/l alkohola (brez upoštevane tolerance), kar je še dovoljeno.

Policisti bodo traktorista kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

Zaletel se je v avtobusno postajališče
V četrtek, 1. septembra, okoli 8. ure pa se je v Novi vasi pri Markovcih, občina Markovci, voznik z osebnim vozilom zaletel v avtobusno postajališče. Gasilci PGD Ptuj so na vozilu odklopili akumulator in nevtralizirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Ptuj so poškodovano osebo oskrbeli na kraju nesreče.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika

Občan je bil oškodovan za večjo vsoto

Občan oškodovan za več kot 70 tisoč evrov

petek, 31. maj 2024 ob 14:14
Pogrešana Tea

Neznano kam odšla 14-letna Tea

četrtek, 30. maj 2024 ob 15:26