Kam je izginila 18-letna Esmeralda?

Po nekaterih podatkih bi se naj nahajala v tujini

Prlekija-on.net, nedelja, 11. september 2016 ob 18:57
Esmeralda Horvat

Esmeralda Horvat

Prijatelji in znanci osemnajstletne Esmeralde Horvat iz Dokležovja so nas obvestili, da je prijazno dekle pogrešano od včerajšnjega (sobota) dopoldneva. Nazadnje so jo namreč videli okoli desete ure dopoldne v Dokležovju, od takrat se je za njo izgubila vsaka sled.

Na PU Murska Sobota nam je tiskovna predstavnica Suzana Rauš potrdila, da je že včeraj, v soboto, popoldan bilo prijavljeno pogrešanje omenjenega dekleta, a ker gre za polnoletno osebo niso razpisali iskanja, čeprav so sami izvajali ustrezne aktivnosti. Po neuradnih podatkih, naj bi Esmeraldo videli v tujini, nekatere druge informacije pa govorijo o tem, da naj bi dekle bilo na območju enega večjih slovenskih mest...

V nedeljo popoldan so tudi iz PU Murska Sobota poslali uradno informacijo, da je 18-letna Esmeralda iz Dokležovja pogrešana. Pogrešana je bila nazadnje videna v soboto, v dopoldanskem času v naselju Dokležovje.

Opis pograšane:
Je srednje postave, visoka približno 160 cm in črnih las. Oblečena je v črne hlače pajkice in obuta v športne copate roza barve. Podatki drugih oblačil niso znani.

Policija poziva vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani da to sporočijo na najbližjo Policijsko postajo, na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200. Lahko pa pokličete tudi na telefon: 041 548 555.

Iz PU Murska Sobota, so v četrtek, 15. septembra sporočili, da je navedena bila najdena.


Več v Črna kronika