V soboto se bo v Ljutomeru kuhala tačovica

Organizator zagotovi sodelujočim na tekmovanju svinjske nogice (3 kg), udeležene ekipe pa morajo imeti lasten kotliček in ostale sestavine

Prlekija-on.net, sreda, 9. november 2016 ob 08:11
Tačovica

Tačovica

V okviru prireditve 2. Šicova noč, ki bo v soboto, 12. novembra 2016 na Glavnem trgu v Ljutomeru, bo Društvo za promocijo Prlekije pripravilo tekmovanje v kuhanju tradicionalne prleške jedi, tačovice (juha s svinjskimi nogicami).

Tekmovanje se bo odvijalo na Glavnem trgu v Ljutomeru, začelo pa se bo ob 15. uri. Organizator zagotovi sodelujočim na tekmovanju svinjske nogice (3 kg), udeležene ekipe pa morajo imeti lasten kotliček in ostale sestavine (pod kotličkom obvezno kurjenje na plin). Prijavnina znaša 15 evrov in se plača pred pričetkom tekmovanja.

Najboljše tri ekipe bodo prejele praktične nagrade.

Prijave za tekmovanje zbirajo na elektronskem naslovu sostaric.miha@gmail.com ali v lokalu ŠIC bar cafe v dvorani Športno-izobraževalnega centra v Ljutomeru do petka, 11. novembra 2016. Ostale informacije na tel. 041 731 614 (Miha) ali 031 325 874 (Matej).

V želji, da se vidimo na tekmovanju v kuhanju tačovice, vas lepo pozdravljamo.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno