Obdarili so 70 starejših občanov

S skupnimi močmi vseh društev, ki delujejo v občini Veržej so s paketi obdarili starejše občane

Prlekija-on.net, četrtek, 22. december 2016 ob 09:34
Obdarovanje starejših v Veržeju

Obdarovanje starejših v Veržeju

Društvo upokojencev Veržej je kot nosilec in koordinator pripravilo akcijo obdarovanje onemoglih, osamelih in bolnih ter 90-letnikov iz občine Veržej. Tako so poverjeniki Društva upokojencev Veržej v sredo, 21. decembra, obiskali 58 starejših občanov po domovih v Veržeju, Banovcih in Bunčanih, ki so jih obdarili s simboličnim darilom. Obiskali so tudi 12 starejših občanov, ki so stari 90 let. Denar za pakete so prispevali Župnijska Karitas Veržej, Rdeči križ Veržej, Kulturno društvo Slavko Osterc Veržej, PGD Veržej, PGD Banovci, PGD Bunčani, občina Veržej, Društvo upokojencev Veržej in podjetje Milice Makoter iz Cvena.

Otroci iz vrtca Veržej so za darila izdelali čestitke in tako so vsi, ki čutijo nekaj več do svojih starejših občanov združili moči in s skupnimi močmi izpeljali obdarovanje. Starejši obdarovanci so bili paketov zelo veseli, kajti ob obisku poverjenikov Društva upokojencev se je marsikateremu starejšemu zarosilo oko od sreče in veselja, kajti na ta način so starejšim polepšali božične in novoletne praznike. Članice Društva upokojencev Veržej so pakete za obdarovance pripravljale v prostorih župnišča v Veržeju.

Jože Žerdin


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje