Bradati možje razveselijo tudi starostnike

Božiček obiskal stanovalce Doma starejših občanov Gornja Radgona

Prlekija-on.net, sobota, 31. december 2016 ob 11:10
Božiček v DSO Gornja Radgona

Božiček v DSO Gornja Radgona

Ob izteku leta 2016, je bilo zelo pestro, zanimivo in prisrčno tudi v Domu starejših občanov Gornja Radgona. Med drugimi dogodki je namreč stanovalce obiskal tudi dobri mož Božiček in jih obdaroval s skromno pozornostjo. Humorist Samo Tuš, ki že praktično vsa leta z dobro voljo in prijaznostjo sodeluje ob različnih priložnostnih dogodkih, ki jih v Domu prirejajo za stanovalce, je s svojimi domislicami v smeh in prijetno razpoloženje spravil prav vse prisotne.

Direktor Doma, mag. Marjan Žula, ki je bil njegov prvi »palček – spremljevalček«, je ob pomoči zaposlenih Nike, Leje, Eve in Matjaža, poskrbel za slehernega stanovalca ter vsakemu posebej zaželel vse dobro in lepo ob praznikih. Prav vsi so se razveselili darilca in lepo oblikovanega domskega koledarja ter glasila, ki pripoveduje zgodbo tega Doma. Eva Žula je namreč z izrednim občutkom za estetiko in namenskost ustvarila publikacijo ter tematski koledar, ki je zelo všečen. Ob tej priložnosti je bil nasmeh na obrazih stanovalcev dovolj zgovoren, a hkrati se je tudi orosilo prenekatero oko.

Istega dne, v popoldanskem času pa je Božiček razveselil še otroke zaposlenih v DSO-GR d.o.o., jim razdelil darila, nato pa so skupaj zapeli pesmico Siva kučma. Dobri mož se je poslovil, a aktivnosti za ta dan še ni bilo konec. Zaposlene in stanovalce je namreč čakal večerni dogodek, koncert Ženskega pevskega zbora Društva upokojencev Gornja Radgona in Mešanega pevskega zbora Društva upokojencev Cankova ter odprtje priložnostne razstave.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno