Radenci trdno na drugem mestu

Naslednja tekma že ta četrtek, 26. januarja ob 19. uri

Filip Matko Ficko, ponedeljek, 23. januar 2017 ob 08:45
Ekipa Odbojkarskega kluba Radenci

Ekipa Odbojkarskega kluba Radenci

Po enomesečnem zimskem premoru se je konec minulega tedna nadaljevalo z 12. krogom tekmovanje v 3. državni odbojkarski ligi za moške vzhod. Ekipa Odbojkarskega kluba Radenci je pod vodstvom trenerja Bogdana Mariča in njegovega pomočnika Zvonka Zamude odpotovala na gostovanje v Ravene na Koroškem. Tamkajšnja ekipa OK Fužinar II Sij Metal je lansko jesen gostovala v Radencih ter izgubila tekmo, gladko s 3 : 0. Zatorej so se Radenčani nadejali zmage tudi tokrat.

In to se je uresničilo. Zmagali so s 3 : 1 (12:25; 20:25; 25:18; 16:25), po podatkih trenerja Bogdana Mariča so največ točk k zmagi prispevali: Nik Škrjanec (24 točk), Igor Prša (16 točk) in Miha Šavel (8 točk). Tako z osvojenimi 28 točkami Radenčani trdno držijo drugo mesto na lestvici enajstih moštev, za ekipo OK Mislinja (31 točk) ter pred ekipo Slovenska Bistrica (27 točk).

Naslednjo tekmo bodo Radenčani v domači Veliki športni dvorani v Radencih odigrali že ta četrtek, 26. januarja ob 19.uri. V 13. krogu 3. DOL pride v goste ekipa Slovenska Bistrica, ki na lestvici samo za eno točko zaostaja za ekipo OK Radenci. Toda Radenčani zaupajo vase in domače igrišče, da obdržijo drugo mesto na lestvici.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport