Zaposlijo reševalca iz vode, vzdrževalca športnih objektov, medicinske sestre, ...

Na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje smo preverili trenutna prosta delovna mesta, ki je je trenutno preko 500 za Pomurje in Podravje

Prlekija-on.net, sreda, 29. marec 2017 ob 12:03
Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje

Na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje smo preverili trenutna prosta delovna mesta. Nekaj teh je zapisanih v nadaljevanju, več aktualnih prostih delovnih mest na območju Pomurja in Podravja pa lahko najdete tukaj.

Komunalno-stanovanjsko podjetje Ljutomer d.o.o. zaposli reševalca iz vode. Zaposlitev je za določen čas, 3 mesece, polni delovni čas. Delo obsega nadzor in skrb za varnost, red ter čistočo na letnem kopališču; reševanje iz vode in nudenje prve pomoči; vodenje evidenc in opravljanje drugih nalog v skladu z določbami o varstvu pred utopitvami in ostale zakonodaje; jemanje vzorcev in opravljanje hitrih analiz. Kandidat mora imeti veljavno licenco za reševalca iz vode.

Za polni delovni čas in nedoločen čas zaposlijo tudi vzdrževalca športnih objektov. Delo obsega redno vzdrževanje športnih objektov; - skrb za varnost uporabnikov/obiskovalcev športnih objektov; - dnevno vršenje nadzora nad izvajanjem urnika v športnih dvoranah, vključno s pripravo in shranjevanjem športnih rekvizitov ter morebitno pripravo objekta na dogodek; - dnevno ročno in strojno čiščenje prostorov športnih objektov (dvorane in pripadajočI prostori); - skrb za red in čistočo na delovnem mestu, v strojnici, v dvoranah in okolici športnih objektov; - opravljanje rednih dnevnih, tedenskih in mesečnih pregledov vseh naprav v športnih objektih; - opravljanje manjših popravil in sodelovanje pri letnih remontih in popravilih strojnih naprav v športnih objektih; - sodelovanje pri pripravi športnih objektov za vse prireditve; - urejanje okolice športnih objektov (pometanje, košnja trave, pobiranje smeti, odstranjevanje snega, posip in odstranjevanje ledenih sveč);

Zdravstveni dom Gornja Radgona zaposli pet medicinskih sester v ambulanti. Delo je opravljanje pripravništva po predpisanem programu za določen čas, 6 mesecev, polni delovni čas.

Tudi Zdravstveni dom Ormož zaposli dve medicinski sestri za določen čas, 6 mesecev, polni delovni čas. Delo obsega spremljanje, triažiranje uporabnika ter izvajanje postopkov in posegov zdravstvene nege.

Podjetje M-Trade iz Gornje Radgone za nedoločen čas in polni delovni čas zaposli vodja komerciale in razvoja. Delo obsega vodenje prodaje ter vodenje skupine prodajnikov, skrb za razvoj novih artiklov ipd.

Poleg naštetih zaposlitev se na celotnem območju Pomurja in Podravja išče več voznikov tovornih in dostavnih vozil, elektrotehniki, električarji in monterji vodovodnih in ogrevalnih inštalacij v Ormožu in Ivanjkovcih, galvanizer v Ključarovcih, ključavničar in monter strojnih inštalacij v Sovjaku, varilec - ključavničar v Veržeju, kuhar - picopek v Boračevi, tesar in zidar v Turjancih, mizar v Babincih, telefonski prodajalec v Ormožu, monter stavbnega pohištva v Jamni, natakar v Ljutomeru, Gornji Radgoni, Juršincih, Murski Soboti, Lendavi, ... Vsa prosta delovna mesta najdete tukaj. Vsa delovna mesta so tako za moške kot ženske.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo