Slovenski Vitezi Templjarji OSMTH Slovenije organizirali dobrodelni nogometni turnir na Cvenu

Namen nogometnega turnirja je bil, da otroci spoznajo, da se nogomet lahko igra tudi na način, da so na koncu vsi zmagovalci in da turnir lahko vključuje tudi dobrodelnost

Prlekija-on.net, nedelja, 21. maj 2017 ob 18:45
Dobrodelni nogometni turnir na Cvenu

Dobrodelni nogometni turnir na Cvenu

Slovenski Vitezi Templjarji OSMTH Slovenije, Komende Hierusalem so v soboto, 20. maja, na igrišču nogometnega kluba Cven organizirali dobrodelni nogometni turnir. Na turnirju so sodelovale povabljene ekipe otrok letnik 2005 ali mlajših. Povabilu so se odzvale ekipe NK Aluvar Gančani, NK Veržej, NK Miklavž, NK Cven in dve ekipi ŠD Mura. Namen nogometnega turnirja je bil, da otroci spoznajo, da se nogomet lahko igra tudi na način, da so na koncu vsi zmagovalci in da turnir lahko vključuje tudi dobrodelnost. Glavna pobudnika in organizatorja sta bila Zvonko Pintarič in Igor Senčar, strokovni vodja tekmovanja pa je bil znani pomurski trener Bojan Gaberc.

Tekmovanje je potekalo v prijateljskem in predvsem dobrodelnem duhu. Zbrana sredstva pa so namenjena mladim ekipam ŠD NK Cven za njihovo delovanje in prepotrebne športne rekvizite.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport