Župan sprejel 59 otrok

Župan občine Apače Franc Pižmoht je ob zaključku šolskega leta, tradicionalno slovesno sprejel vse učence 9. razreda Osnovne šole Apače in šestletnike Vrtca Apače in Stogovci

Prlekija-on.net, ponedeljek, 26. junij 2017 ob 09:24
Sprejem pri županu

Sprejem pri županu

Podobno kot vsako leto, je župan občine Apače Franc Pižmoht, tudi tokrat ob zaključku šolskega leta, tradicionalno slovesno sprejel vse učence 9. razreda Osnovne šole Apače in šestletnike Vrtca Apače in Stogovci. Sprejema se je udeležilo 30 učencev, ki zaključujejo osnovnošolsko izobraževanje in letos na novo še 29 predšolskih otrok, ki zaključujejo predšolsko vzgojo v vrtcu. Slovesnosti so prisostvovali tudi razredniki, vzgojiteljice in ravnateljica.

Ob tej priložnosti so učenci prejeli spominsko knjižno darilo "Slovenska duša", predšolski otroci pa pribor za pisanje. Po koncu slovesnosti so se vsi vabljeni veselo posladkali z okusnimi torticami in se nastavili objektivu v spomin na ta dogodek.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje