Prleško popotovanje v Koper

Prvi Prleški cug od Lotmerka do Kopra

Dejan Razlag, nedelja, 28. marec 2010 ob 16:574
Pepek s popotniki v Kopru

Pepek s popotniki v Kopru

V soboto, 27. marca smo Prleki potovali z vlakom na prvem Prleškem cugu od Ljutomera do Kopra in nazaj. V Kopru so nas pričakali naši prijatelji Prleki in Primorci, ki so dan prej že postavili stojnice in prodajali svoje izdelke ter skrbeli za promocijo Prlekije na Primorskem. V Kopru nas je sprejela tudi svetovalka koprskega župana, gospa Jana. Prleki smo se v Kopru pozabavali in naplesali ob prleških taktih, pojedli künštni gulaž ter se odpravili nazaj v Prlekijo.

Prijatelji iz Kopra bodo k nam v Prlekijo prišli letos avgusta na Prleški sejem, kjer se bodo predstavili s svojim turističnim programom in tako poskrbeli za promocijo Primorske v Prlekiji.

Mi pa vsi že nestrpno čakamo na Prleški cug številka 2.

Ivek ponedeljek, 29. marec 2010 ob 08:02

Najprvo čestitan fsen, ki so zadevo fküp spravili, pa tistin gi so namontrali ot jesti poa paiti. za tak krotki cajt ste dosti zrihtali. Lepo bi bilo, či bi s Koprčani v Lotmerk priša jihov župon, čliglih je to teško za vervati, zato gi naš ne ša to. Dobro bi bilo, či bi lotmerškemu župoni "uradno" dali tote slike. Mogoče, de še kakšega künštnega vzeja f PIAR slüžbo. He, he!
največ, pa bi napravja lotmerški župon, či bi ša f Koper, pa pozva Popoviča. kaj či bi se vshod pa zahod (koper-lotmerk) pobratila, te nad Slovenijo nikdor nebi sonce zajšlo.
Lepo vas pozdovlan!

Dejan ponedeljek, 29. marec 2010 ob 11:46

Župan mo relacijo samo Lotmerk - Lublana - Lotmerk, dale ne gre Hihihi
Sicer pa so glih na občini tisti, ki te postroni glejajo, dere jin prideš s kakšno takšno idejo vün.

misekovi ponedeljek, 29. marec 2010 ob 15:57

Dejan nesmiš resnice preveč glasno gučati !!!!

Dejan ponedeljek, 29. marec 2010 ob 21:25

To itak fsi vejo Hihihi

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno