40 let duhovništva Štefana Vozliča

Ob njegovi zahvalni maši so se v cerkvi zbrali domači verniki, bili pa so navzoči tudi njegovi domači in sorodniki, ki so mu ob koncu maše pripravili pogostitev

Prlekija-on.net, nedelja, 30. julij 2017 ob 16:13
Zahvalna maša Štefana Vozliča

Zahvalna maša Štefana Vozliča

V župnijski cerkvi sv. Janeza Nepomuka v obmejni župniji Razkrižje je bilo zelo slovesno, kajti Štefan Vozlič, SDB, rojak iz Razkrižja je obhajal med razkriškimi verniki 40 let duhovništva. Ob njegovi zahvalni maši so se v cerkvi zbrali domači verniki, bili pa so navzoči tudi njegovi domači in sorodniki, ki so mu ob koncu maše pripravili pogostitev. Ob daritvenem oltarju je somaševal tudi razkriški župnik msgr. Franc Režonja, ki se mu je zahvalil za 40 let duhovništva, v imenu vernikov župnije Razkrižje pa se je jubilantu za širjenje krščanske vere zahvalil ključar Roman Zadravec.

Jubilant Štefan Vozlič je prejel mašniško posvečenje leta 1977 v Odrancih. Pastoralno je deloval v mnogih župnijah, 25 let je bil župnik v Koprivniku v Bohinju, sedaj je duhovni pomočnik v Sevnici in oskrbuje župnijo Zabukovje.

Jože Žerdin


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje