Štirje dobitki septembrske tombole

Udeležena skoraj tretjina stanovalk in stanovalcev

Filip Matko Ficko, sobota, 30. september 2017 ob 08:04
Septembrska tombola

Septembrska tombola

V velikem restavracijskem prostoru DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, je bila v četrtek, 28.septembra dopoldne, izvedena letošnja jesenska tombola. Kar štiri dobitke se je razdelilo po dobri uri spremljanja izžrebanih številk.

Delovna terapevtka Janja Tratnjek je bila tokrat »ta glavna« pri organizaciji in žrebanju tombolskih številk, a pri zapisovanju na oglasni tabli pa prostovoljka Marija Erveš. Po petdesetih minutah igre, ki se je je udeležilo 54 stanovalk in stanovalcev DOSOR-ja (to je skoraj ena tretjina vseh oskrbovank in oskrbovancev v tem domu), se je oglasila z vzklikom: »Tombola !« prva stanovalka. Na svoji tombolski karti je imela prečrtane vse dotlej izžrebane številke in Amalija Maček je prejela prvo izmed nagrad. Pet minut pozneje je drugo nagrado prejela Marija Fajt, za njo Jože Urankar in nato še Kristina Novak.

Po razdeljenih štirih nagradah in dobri uri igre je bila septembrska tombola zaključena, vsi navzoči pa so bili povabljeni k sodelovanju na prihodnji tovrstni nagradni igri.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno