Osebno vozilo zletelo v obcestni jarek, neznani voznik drugega vozila brez ustavljanja nadaljeval vožnjo

V nesreči sta bila udeležena neznani voznik osebnega avtomobila in voznik osebnega avtomobila, ki je, da bi preprečil trčenje, zavil v desno najprej na bankino, nato pa se je vozilo prevrnilo po brežini navzdol še pet metrov

Prlekija-on.net, sobota, 2. december 2017 ob 08:19
Gasilci

Gasilci

V soboto, 2. decembra, ob 2.05 je na regionalni cesti izven naselja Libanja na relaciji Ormož - Ljutomer, osebno vozilo zletelo v obcestni jarek in se prevrnilo na bok. Gasilci PGD Ormož so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in nudili pomoč pri oskrbi in prenosu poškodovancev reševalcem NMP, ki so poškodovani osebi prepeljali v SB Ptuj.

Iz PP Ormož pa so ob tem sporočili, da sta v nesreči bila udeležena neznani voznik osebnega avtomobila in voznik osebnega avtomobila, ki je, da bi preprečil trčenje, zavil v desno najprej na bankino, nato pa se je vozilo prevrnilo po brežini navzdol še pet metrov. V  tem vozilu sta bila voznik in sopotnik lahko telesno poškodovana. Neznani voznik drugega vozila, je brez ustavljanja nadaljeval vožnjo v smeri Ljutomera.

Zaradi razjasnitve okoliščin naprošajo morebitne očividce in voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil v smeri Ormož - Ljutomer, da se zglasijo na Policijski postaji Ormož, Ormož Dobravska ulica 5a ali pokličejo na tel. št. 02 741 08 50 ali 113 ali na anonimno tel. št. 080 1200.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika