Romuna prevažala ukradeno motorno kolo

Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je bilo motorno kolo septembra 2017 ukradeno v Italiji

Prlekija-on.net, ponedeljek, 22. januar 2018 ob 12:40
Ukradeno kolo, foto: PP Lendava

Ukradeno kolo, foto: PP Lendava

Policisti Policijske postaje Lendava so 20.1.2018 ob 20.38 uri med kontrolo cestnega prometa v Pincah na bencinskem servisu zaustavili in kontrolirali 44-letnega državljana Romunije, ki je vozil kombinirano vozilo znamke Mercedes-Benz, Sprinter romunskih registrskih številk. Kot potnik se je v vozilu nahajal še 37-letni državljan Romunije.

Pri kontroli kombiniranega vozila je bilo ugotovljeno, da tujca prevažata motorno kolo znamke Peugeot GEO, letnik 2012, katerega lastnik je 37-letni potnik. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je bilo motorno kolo septembra 2017 ukradeno v Italiji.

37-letni potnik v kombiniranem vozilu je bil zaradi suma storitve kaznivega dejanja Tatvine, po I. odstavku 204. člena KZ-1 pridržan. Ukradeno motorno kolo je bilo zaseženo in bo vrnjeno oškodovancu. Zoper državljana Romunije bo po vseh zbranih obvestilih podana kazenska ovadba na ODT.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika