Na stavbi OŠ Razkrižje odkrili spominsko ploščo v spomin na dogodke osamosvojitvene vojne leta 1991

Ta dan je v dopoldanskem času potekal tudi pohod članov Policijskega veteranskega društva SEVER za Pomurje po poteh bojev osamosvojitvene vojne

Prlekija-on.net, sreda, 27. junij 2018 ob 18:58
Odkritje spominske plošče na Razkrižju

Odkritje spominske plošče na Razkrižju

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje, Osnovna šola Janeza Kuharja Razkrižje in Občina Razkrižje so v soboto, 23, junija, organizirali slovesnost ob odkritju spominske plošče na stavbi Osnovne šole Janeza Kuharja Razkrižje v spomin na dogodke osamosvojitvene vojne leta 1991.

Zbrane so ob tem nagovorili župan Občine Razkrižje Stanko Ivanušič, ravnateljica Osnovne šole Janeza Kuharja Razkrižje Anica Šimonka in predsednik Policijskega veteranskega društva SEVER za Pomurje Drago Ribaš.

V kulturnem programu so nastopili učenci Osnovne šole Janeza Kuharja Razkrižje pod mentorstvom učiteljice Bojane Pergar Stolnik, ki so sodelovali na natečaju Spominska obeležja pripovedujejo in bili nagrajeni, Tamburaška skupina Bisernica ter člani orkestra Slovenske policije.

Podeljena so bila tudi priznanja PVD SEVER.

Program je povezovala Suzana Rauš iz Policijske uprave Murska Sobota.

Ta dan je v dopoldanskem času potekal tudi pohod članov Policijskega veteranskega društva SEVER za Pomurje po poteh bojev osamosvojitvene vojne.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje

Ljutomerski oktet ob Niagarskih slapovih

Oktetovci zapeli ob Niagarskih slapovih

nedelja, 19. maj 2024 ob 20:10
Potopisno predavanje o Indiji

Prleka v Indiji

nedelja, 19. maj 2024 ob 08:54