Srečanje starejših občine in župnije Razkrižje

Podelili so spominska darila tistim, ki v letošnjem letu že so ali pa še bodo napolnili 70 let ter najstarejšim prisotnim na srečanju

Prlekija-on.net, četrtek, 28. junij 2018 ob 09:57
Srečanje starejših na Razkrižju

Srečanje starejših na Razkrižju

Občina Razkrižje in Župnijska karitas Razkrižje, sta v ponedeljek, 25. junija, skupaj organizirali srečanje starejših in bolnih. Pri organizaciji so sodelovali tudi člani Turistično narodopisnega društva Razkrižje, PGD Razkrižje in KUD Razkrižje.

Dogodek se je pričel s sveto mašo, ki jo je daroval razkriški župnik msgr. Franc Režonja. Pri sveti maši je bil podeljen tudi zakrament bolniškega maziljenja.

Srečanje se je nadaljevalo v prireditvenem šotoru Centra Zavirje Razkrižje, kjer so učenci Osnovne šole Janeza Kuharja Razkrižje pripravili kulturni program pod mentorstvom učiteljic Bojane Pergar Stolnik in Petre Jerič, ki je dogodek tudi povezovala.

Zbrane sta nagovorila župan Občine Razkrižje Stanko Ivanušič in častni občan Občine Razkrižje dr. Božidar Voljč. Na dogodku je prisostvoval tudi razkriški zdravnik dr. Davorin Kolarić.

Podelili so spominska darila tistim, ki v letošnjem letu že so ali pa še bodo napolnili 70 let ter najstarejšim prisotnim na srečanju.

V družabnem delu so zaigrali člani Tamburaške skupine Bisernica DU Ljutomer. Prijetno druženje pa je potekalo do poznega popoldneva.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno