Na Grossmannu zaropotali Orkester Selotejp in Obnounce

Zvečer so v Kranerjevi kleti v glasbenem programu Grossmannovega festivala nastopili ormoški ska/punk/folk veseljaki Orkester Selotejp in ljutomerski metalci Obnounce

Prlekija-on.net, četrtek, 12. julij 2018 ob 21:08
Orkester Selotejp

Orkester Selotejp

Drugi dan Grossmannovega festivala so se pričele projekcije prvih filmov iz tekmovalnih programov Hudi maček, Hrupni maček in Slakov Hudi maček. Tako so si gledalci med drugim lahko ogledali baskovsko gotsko pravljico Errementari, ki jo je napovedal režiser Paul Urkijo Alijo ter avstrijsko slasher komedijo Žuriraj in umri mlad, ki jo je predstavil režiser Dominik Hartl.

V Kranerjevi kleti se je kot prvi letošnji glasbeni dokumentarec predstavil srbski Kontakt, poglobljen pogled na novosadsko underground sceno, Golarjeva domačija pa je ponudila prvi blok tekmovalnih kratkih filmov.

Zvečer so v Kranerjevi kleti v glasbenem programu nastopili ormoški ska/punk/folk veseljaki Orkester Selotejp in ljutomerski metalci Obnounce.

Foto: Prlekija-on.net in Boris Voglar



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno