Za ŠIC-em uradno svojemu namenu predali novo asfaltno igrišče

Urejeno je bilo asfaltno igrišče z reflektorji za rokomet in futsal oz. mali nogomet

Prlekija-on.net, nedelja, 21. oktober 2018 ob 17:41
Novo igrišče za ŠIC-em

Novo igrišče za ŠIC-em

Za dvorano ŠIC Ljutomer, kjer je bilo v letu 2014 zgrajeno košarkarsko igrišče in skate poligon, je v prejšnjem mesecu bilo urejeno še asfaltno igrišče z reflektorji za rokomet in futsal oz. mali nogomet, ki so ga uradno svojemu namenu predali v petek, 19. oktobra.

Občina Ljutomer je investicijo januarja 2018 prijavila na Javni razpis Fundacije za šport za sofinanciranje gradnje športnih objektov. Vloga je bila ugodno rešena, z odločbo v aprilu 2018 pa so bila Občini Ljutomer dodeljena sofinancerska sredstva v višini 13.125,00 evrov. Junija 2018 je Občina Ljutomer izvedla zbiranje ponudb in kot najugodnejšega izvajalca izbrala ponudnika Legartis d.o.o. iz Trimlinov. Pogodbena vrednost del je znašala 48.332,35 evra, z DDV.

Na otvoritveni slovesnosti je kadetska selekcija Rokometnega kluba Jeruzalem Ormož prikazala trening rokometa, v futsalu pa sta se pomerili selekciji U-15 Nogometnega kluba Ljutomer. Uradno je prvi met na rokometna vrata pripadel častnemu občanu Občine Ljutomer in nekoč izvrstnemu kegljaču Miroslavu Steržaju.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo