V trčenju tovornega in osebnega vozila poškodovana voznica

S področja kriminalitete je na območju Ljutomera bila obravnavana tatvina orodja

Prlekija-on.net, torek, 6. november 2018 ob 09:10
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč, šest kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih in povoženje divjadi.

V obravnavanih prometnih nesrečah je v štirih nastala le materialna škoda v prometni nesreči v Lomanošah pa je med trčenjem tovornega avtomobila in osebnega avtomobila voznica slednjega utrpela lahko telesno poškodbo.

S področja kriminalitete je v Murski Soboti bil odkrit bankovec za 50 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen. Na območju Ljutomera je bila obravnavana tatvina orodja, na območju Murske Sobote pa lahka telesna poškodba, tatvina bančne kartivce in nasilje v družini. Moškemu, ki je nasilje izvajal je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se po intervencijah pomirila.

Meritev hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Gornja Radgona.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika