V požaru nastalo za pet tisoč evrov škode

Na območju Ljutomera je bilo obravnavano poškodovanje reklamne table in tatvina dela z osebnega avtomobila

Prlekija-on.net, sreda, 13. februar 2019 ob 07:05
Požar v Črešnjevcih

Požar v Črešnjevcih

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče v katerih je nastala materialna škoda, sedem kaznivih dejanj, požar, pet kršitev javnega reda in miru in zasegli vozilo.

S področja kriminalitete v Murski Soboti je bil odkrit bankovec za 50 evrov za katerega se sumi, da je ponarejen. Na območju Ljutomera je bilo obravnavano poškodovanje reklamne table in tatvina dela z osebnega avtomobila. Na območju Gornje Radgone je bilo obravnavano poškodovanje vozila, vlom v vozilo in lahka telesna poškodba. V Lendavi pa obravnavan vlom v poslovni prostor.

Ob 17.48 uri so bili obveščeni o požaru v stanovanjski hiši v Črešnjevcih. Požar so pogasili gasilci. Nastalo je za 5.000 evrov materialne škode.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi hujših prekrškov cestnem prometu je bil kršitelju na območju Murske Sobote zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer in Murska Sobota.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika