Ormoški rokometaši se vračajo v Ljutomer

Ormoški rokometaši še ne poznajo poraza v ligi za obstanek in so si praktično že zagotovili nastopanje v najelitnejšem slovenskem rokometnem klubskem tekmovanju tudi v prihodnji sezoni

Prlekija-on.net, sreda, 17. april 2019 ob 10:07
Ormožani se vračajo v Ljutomer

Ormožani se vračajo v Ljutomer

Po dveh izvrstnih predstavah, zmagi proti Celju Pivovarni Laško in neodločenem rezultatu proti Ribnici, se rokometaši ormoškega Jeruzalema znova vračajo v Ljutomer. Ta petek, 19. aprila 2019, bodo v 4. krogu lige za obstanek v dvorani ŠIC gostili novomeško Krko, tekma pa se bo pričela ob 20. uri.

Ormoški rokometaši še ne poznajo poraza v ligi za obstanek in so si praktično že zagotovili nastopanje v najelitnejšem slovenskem rokometnem klubskem tekmovanju tudi v prihodnji sezoni. Pridite ta petek v ljutomersko dvorano ŠIC in pomagajte z bodrenjem ormoškim rokometašem do nove zmage. Ormoški Jeruzalem se želi novomeški Krki maščevati za poraz lansko leto na zaključnem turnirju pokala Slovenije, ki ga je gostil Ljutomer.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport