Visoka moda za vsak dan: 5 glavnih trendov ličenja za pomlad 2019

Make-up brez »make-upa« je še vedno v modi

Oglasno sporočilo, petek, 19. april 2019 ob 12:14
5 glavnih trendov ličenja za pomlad 2019

5 glavnih trendov ličenja za pomlad 2019

Vsi trendi lepotnega sveta izvirajo iz modnih pist svetovnih prestolnic: Pariza, Londona in New Yorka. Oblikovalci in stilisti se odločijo, kaj bo v trendu; kakšne vrste ličil in frizure bodo izstopale naslednje leto.

Prejšnjo jesen so modne hiše predstavile svojo vizijo sezone pomlad-poletje 2019. Make-up brez »make-upa« je še vedno v modi: nude odtenki senčil za oči, svetlo roza šminka in sijaj za ustnice, s poudarkom na širokih obrveh. Toda make-up umetniki Hermes, Valentino, Dior, Versace in drugi velikani modnega sveta so dodali še nekaj svetlih poudarkov.

Smaragdno črtalo za oči

Pat McGrath, vodilni vizažist, ki dela za Versace in Valentino, je predstavil modo širokih smaragdnih oči. Benefit ponuja primeren odtenek v svojem odpornem gelu za oči. Lash Hugging. In seveda, Dior demonstrira svoje tekoče črtalo za oči Diorshow On Stage.

Črna grafika

Poudarek na očeh je pogost tip ličenja. Leta 2019 to postane izrazito. Likovni ustvarjalci so dosegli impresiven učinek skozi kontrast: naravna ličila z dodatkom črne kajal obrobe okoli oči. Črne grafitne kotne linije okoli oči bodo postale nov hit te pomladi.

Zdaj lahko posnemate visoko modo in ustvarite svoj večerni videz s pomočjo svinčnikov za oči Max Factor Kohl Kajal Liner, Maybelline Volum Express Kolosal Kajal in 3-v-1 Yves Saint Laurent Couture Kajal. Ti izdelki so kombinacije svinčnika, črtala in senčila za oči.

Sijoče ustnice

To pomlad, lahko bleščice in kristali na ustnicah izrinejo dolgoletno najljubšo rdečo šminko. Na modnih revijah Valentina in Jeremyja Scotta so umetniki ličenja sprostili svojo domišljijo in tako se je na ustnicah njihovih modelov pojavljalo celo zlato listje.

V vsakdanjem življenju lahko kristali in zlato posegajo v vsakodnevne užitke, zato jih je bolje zamenjati s sijajem ali tekočim pigmentom - na primer L'Oréal Paris Color Riche Shine ultra-sijočo šminko ali Artdeco Hot Chili Lip Booster Lip Gloss.

Rdečilo na obrazu

Vizažisti na razstavah Hermèsa in Altuzarre so dokazali, da se ni treba omejevati in da lahko presežemo splošno sprejete norme. Maskara je namenjena trepalnicam, konturing je za ličnice, a rdečilo se zdaj nanese dobesedno po vsem obrazu, pod očmi in na mostu nosu.

Tako so v 90-ih letih nanašali rdečilo v visokih družbah. Multifunkcionalna paleta NYX Professional Makeup Bohème Chic, rdečilo Clinique Cheek Pop ali rdečilo v prahu Shiseido Minimalist Whipped vam bo pomagalo doseči podobnosti s filmskimi zvezdami tistega časa.

Kontura spodnje veke

Še ena obvezna za to pomlad je kontura na spodnji veki. To ličilo spremeni zunanji videz vaših oči, tako da je linija oči bolj izrazita.

Notranja linija spodnje veke je občutljiv del očesa. Zato je tukaj bolje uporabljati mehke kajal svinčnike. Primerne so črne in bele barve.

Svetle odtenke najdete pri Givenchy Khôl koutur svinčnikih. Lancôme Le Crayon Miracle ponuja čisto belo barvo. Tradicionalni, bogati črni Givenchy Magic Kajal je na voljo z izredno mehkim svinčnikom.

Pomlad 2019 je primeren čas za eksperimentiranje in ustvarjalni pristop k vašemu slogu. Svetle barve in nenavadne aplikacije znanih lepotnih izdelkov v kombinaciji z aktualno šminko bodo prinesle nepozaben učinek.



Več v Slovenija