V Ormožu uživali ob odličnih vinih in glasbi

Na Festivalu vin v Ormožu so se zbrali odlični vinarji, ki so predstavili svoja vina, še poseben poudarek pa je veljal sorti šipon

Prlekija-on.net, nedelja, 16. junij 2019 ob 18:081
Festival vin Jeruzalem Slovenija

Festival vin Jeruzalem Slovenija

Pred Grajsko pristavo v Ormožu je v soboto, 15. junija, potekal poseben vinsko-glasbeno-kulinarični dogodek Festival vin Jeruzalem Slovenija, ki je v mestu pričaral duh poletja, pa tudi nekaj prestiža - vse z bogato lokalno noto, predvsem pa je bil večer namenjen sproščenemu druženju in uživanju ob vinu in odlični glasbi. Zbrali se so odlični vinarji, ki so predstavili svoja vina, še poseben poudarek pa je veljal sorti šipon. Manjkala pa ni niti kulinarika za katero so poskrbeli lokalni ponudniki. Organizatorja dogodka sta bila JZ TKŠ Ormož in Društvo vinogradnikov Jeruzalemsko - Ormoških goric Jeruzalem, pokrovitelj pa Puklavec Family Wines d.o.o.

Večer z odličnimi vini pa so zaključili tudi z odlično glasbo, Predstavili so se Gipsy Swing / Jazz Manouche band Flat Hats, ki igrajo zimzelene kompozicije iz zlate dobe swinga in šansona, lastno izvirno glasbo in priredbe pop pesmi v swing stilu. Svojo izvrstnost so med drugim izkazali na Mariborskem swing festivalu ter Graškem swing festivalu, festivalu Panonni accordion. Skupino sestavljajo Matjaž Balažic - harmonika, Matjaž Antončič - violina in Matjaž Dajčar - kitara.

Foto: Valerija Novak


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno