Na avtobusni postaji v Ormožu prijeli dva mladoletna državljana Alžirije

Omenjena sta pred tem preko reke Drave, nedovoljeno vstopila v našo državo. Ker sta v postopku zaprosila za mednarodno zaščito v naši državi, so ju policisti prepeljali v Azilni dom v Logatcu.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 22. julij 2019 ob 10:49
Policija

Policija

V zadnjih 24 urah so policisti PU Maribor obravnavali dva nedovoljena prehoda državne meje z Republiko Hrvaško. Ormoški policisti so že dopoldan na avtobusni postaji v Ormožu prijeli dva mladoletna državljana Alžirije, ki sta pred tem preko reke Drave, nedovoljeno vstopila v našo državo. Ker sta v postopku zaprosila za mednarodno zaščito v naši državi, so ju policisti prepeljali v Azilni dom v Logatcu.

V popoldanskem času pa je 5 državljanov Pakistana nedovoljeno vstopilo v našo državo preko maceljskega gorovja izven naselja Žetale. Po uspešnem vstopu v našo državo so zvečer peš odšli do Mednarodnega mejnega prehoda Gruškovje in se tam predali policistom. Po zaključenem postopku bodo predani hrvaškim policistom.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika