Neznani pes na dvorišču vikenda ugriznil otroka

Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani pes na dvorišču vikenda ugriznil otroka, kateri je nato iskal zdravniško pomoč v UKC Maribor

Prlekija-on.net, petek, 20. september 2019 ob 08:15
Pes je na dvorišču vikenda ugriznil otroka, kateri je nato iskal zdravniško pomoč v UKC Maribor

Pes je na dvorišču vikenda ugriznil otroka, kateri je nato iskal zdravniško pomoč v UKC Maribor

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 19. septembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 08.20 uri so v Cvetkovcih obravnavali kaznivo dejanje tatvine. Ob 8.25 uri so v Središču ob Dravi prijeli tujca Alžirije, ki je nedovoljeno vstopil v Republiko Slovenijo.

Ob 10.04 uri so sprejeli prijavo izgube registrske tablice kolesa z motorjem. Ob 12:00 uri so na mejnem prehodu Središče ob Dravi hrvaškim varnostim organom izročili dva državljana Afganistana in enega državljana Alžirije, kateri so v jutranjih urah bili obravnavani za ilegalni prehod državne meje.

Ob 12.11 so intervenirali na eni izmed bank v Ormožu zaradi sprožitve varnostnega alarma. Posebnosti niso beležili.

Ob 18:35 uri so bili obveščeni o ugrizu psa v naselju Lahonci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani pes na dvorišču vikenda ugriznil otroka, kateri je nato iskal zdravniško pomoč v UKC Maribor. O dogodku so obveščali pristojne službe, policisti pa nadaljujejo zbiranje obvestil za ugotavljanje lastnika psa.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika