Voznica zapeljala z vozišča in se huje poškodovala, poškodovani tudi mladoletni sopotnici

Ugotovljeno je bilo, da je voznica zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala izven vozišča in se huje poškodovala, sopotnici stari 9 in 11 let, pa lažje

Prlekija-on.net, petek, 27. september 2019 ob 10:05
Do prometne nesreče je prišlo zjutraj

Do prometne nesreče je prišlo zjutraj

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 26. septembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 7.17 uri so v Koračicah obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, pri čemer se je povzročiteljica huje, sopotnika v vozilu pa lažje telesno poškodovala. Ugotovljeno je bilo, da je voznica zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala izven vozišča. Povzročiteljici je bil zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izdan plačilni nalog.

Iz PU Maribor so še sporočili, da je 52-letna voznica vozila osebni avtomobil po lokalni cesti iz smeri Svetega Tomaža poti Ključarovcem. V naselju Koračice je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala s cestišča v levo in z vozilom trčila v drevo. V prometni nesreči se je hudo telesno poškodovala, obe njeni sopotnici v vozilu, stari 9 in 11 let, pa lažje. Vse tri so z reševalnim vozilom prepeljali v SB Ptuj.

Ob 19.49 so v Vičancih obravnavali dogodek. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 00.05 so v Ormožu vozniku osebnega avtomobila zaradi vožnje pod vplivom alkohola začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Kršitelju je bila prepovedana nadaljnja vožnja, prav tako pa mu je bil izdan plačilni nalog.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika

Policija

Pogrešano 33-letnico našli

sobota, 18. maj 2024 ob 14:41
Otrok je žal umrl

Otrok padel v jašek in umrl

sobota, 18. maj 2024 ob 08:59