Še ne veste kam na silvestrovanje? Objavljamo nekaj lokacij.

Objavljamo nekaj lokacij v naši okolici, kjer bo potekalo silvestrovanje na prostem z glasbenimi programi in drugim dogajanjem

Prlekija-on.net, torek, 31. december 2019 ob 10:06
Ponekod bodo v novo leto vstopili s tradicionalnimi ognjemeti

Ponekod bodo v novo leto vstopili s tradicionalnimi ognjemeti

Od skoka v novo leto nas loči le še nekaj ur. Mnogi boste najdaljšo noč preživeli doma na toplem, številni pa se boste podali tudi na prosto, kjer bodo zabave z glasbenimi skupinami in ognjemeti. Spodaj objavljamo nekaj lokacij, kjer bo potekalo silvestrovanje na prostem.

Silvestrovanje na Glavnem trgu v Ljutomeru bo potekalo od 22. ure naprej, ko bo pričetek z nastopom glasbene skupine Plamen. Ob zaključku leta in vstopu v novo leto, ob polnoči bo nebo nad Ljutomerom razsvetlil še ognjemet. Nastop glasbene skupine Plamen bo nato sledil še do 2. ure.

V Ormožu bo silvestrovanje na prostem potekalo od 22. ure dalje pred Grajsko pristavo. Zbrane bo zabaval ansambel Upanje, v novo leto pa boste lahko vstopili kar na drsalkah, saj bo drsališče takrat obratovalo.

V Gornji Radgoni lahko v novo leto prav tako zadrsate, saj bo drsališče na Trgu svobode odprto od 22. do 2. ure, poskrbljeno pa bo za glasbo, tople in hladne napitke in prigrizke.

Silvestrovalo se bo tudi ob cerkvi svete Marije Magdalene na Kapelskem vrhu, kjer od 22.45 organizirajo pohod z baklami do prizorišča, zabava pa se bo ob glasbi nadaljevala v novo leto.

V Lenartu bo silvestrovanje potekalo na prostem na Trgu osvoboditve od 22. ure naprej, goste bodo zabavali Srčni muzikanti.

Na Ptuju se bo silvestrovalo na prostem na prenovljeni mestni tržnici, od 22. do 4. ure. Za zabavo bosta skrbeli glasbeni skupini Zaka in ABBA MIA.

Pestro bo tudi silvestrovanje v Prekmurju, kjer bodo tudi številni ognjemeti. V Murski Soboti že od 17. ure naprej pripravljajo silvestrovanje za najmlajše, zvečer pa bosta zbrane zabavali skupini Plus Band in Aktual. Ob polnočni bo nebo razsvetlil tudi ognjemet.

Lendavi bo silvestrovanje na osrednjem prizorišču v Mlinski ulici, kjer od 21. ure naprej pripravljajo kulinarično ponudbo, glasbeno zabavo s skupino Prestiž in polnočni ognjemet.

V Moravskih Toplicah bo silvestrovanje potekalo v ogrevanem šotoru v središču kraja od 22. ure naprej, za glasbo bo skrbela skupina Blue Planet, opolnoči pa bo nebo razsvetlil ognjemet.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno