NK Vipol Veržej – selekcija U7 zmagovalci turnirja v Ljutomeru

Med 6 ekipami (NŠ Ljutomer, ND Beltinci, NŠ Gorišnica, NK Kema Puconci, ND Odranci in NK Vipol Veržej) je zmago na turnirju zasluženo slavila ekipa NK Veržej

Prlekija-on.net, nedelja, 5. januar 2020 ob 18:40
NK Vipol Veržej – selekcija U7

NK Vipol Veržej – selekcija U7

V nedeljo, 5. januarja, se je v OŠ Ivana Cankarja v Ljutomeru odvijal nogometni turnir najmlajših nogometašev selekcije U7 v organizaciji Nogometne šole NK Ljutomer. Med 6 ekipami (NŠ Ljutomer, ND Beltinci, NŠ Gorišnica, NK Kema Puconci, ND Odranci in NK Vipol Veržej) je zmago na turnirju zasluženo slavila ekipa NK Veržej. V predtekmovanju so zmago po streljanju prostih strelov priznali nogometašem NŠ Gorišnica, na poti do finala pa so suvereno premagali ekipi NK Odranci in NK Kema Puconci. V finalu so po streljanju prostih strelov s 3:1 premagali ekipo ND Beltinci.

Ekipo petih najmlajših nogometašev ekipe NK Vipol Veržej je vodil Boštjan Puhar. Čestitke trenerju in vsem petim najmlajših nogometašem veržejskega kluba.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport