Prometno nesrečo povzročil voznik zaradi prekratke varnostne razdalje

V Noršincih pri Ljutomeru se je zgodila prometna nesreča, katero je povzročil voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v prikolico kmetijskega traktorja

Prlekija-on.net, torek, 7. januar 2020 ob 11:06
Prometna nesreča v Noršincih pri Ljutomeru, foto: PGD Ljutomer

Prometna nesreča v Noršincih pri Ljutomeru, foto: PGD Ljutomer

V ponedeljek, malo po 9. uri se je v Noršincih pri Ljutomeru zgodila prometna nesreča, katero je povzročil voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v prikolico kmetijskega traktorja. Voznik osebnega avtomobila in njegova sopotnica sta bila predvidoma lažje telesno poškodovana. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Malo po 18. uri pa se je v Filovcih zgodila prometna nesreča, katero je povzročil voznik osebnega avtomobila, ki je pri prečkanju regionalne ceste odvzel prednost pravilno vozečemu vozniku osebnega avtomobila. Oba voznika sta se v prometni nesreči lahko telesno poškodovala. Zoper povzročitelja prometne nesreče je bil odrejen strokovni pregled. Po prejetem rezultatu strokovnega pregleda sledi zoper povzročitelja ustrezen ukrep.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika