Prekmurka, slovenska reprezentantka, vzbuja pozornost s svojimi oblinami

Hokej na travi sicer ne velja za pretirano popularen šport, a moška publika ga verjetno prav zaradi Andreje v zadnjih letih pozna precej bolje

Prlekija-on.net, četrtek, 16. januar 2020 ob 15:331
Andreja Rituper na Instagramu, foto: IG andrejarituper

Andreja Rituper na Instagramu, foto: IG andrejarituper

Prekmurska igralka hokeja na travi Andreja Rituper je prva slovenska igralka hokeja na travi, ki tovrstni šport igra v tujini. Od leta 2014 namreč brani barve zagrebškega hokejskega kluba Zrinjevac, je pa tudi članica slovenske ženske reprezentance v hokeju na travi.

Hokej na travi sicer ne velja za pretirano popularen šport, a moška publika ga verjetno prav zaradi Andreje v zadnjih letih pozna precej bolje, saj 33-letnica številne poglede in pozornost privablja tudi izven zelenic, z objavo fotografij svojih oblin na družabnih omrežjih.

S svojimi vročimi fotografijami je nedavno navdušila hrvaško javnost ter pristala na številnih naslovnicah, njen Instagram profil pa je poln sočnih fotografij, predvsem njene zadnjice.


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.


Več v Družabno