20 let Zimske občinske lige trojk na odboj

Zaključni turnir je pripadel ekipi ŠD Stara nova vas, druga je bila ekipa ŠD Berkovci in tretji Black energy

Prlekija-on.net, torek, 28. januar 2020 ob 09:21
20. zaključni turnir ZOLMN trojk na odboj

20. zaključni turnir ZOLMN trojk na odboj

Športna zveza Križevci je v nedeljo organizirala že 20. zaključni turnir Zimske občinske lige (ZOLMN) trojk na odboj. Vodja tekmovanja je Andrej Weis, tekmovanje pa je kot vsa leta potekalo v telovadnici Osnovne šole Križevci.

Leta 2000 je bil pobudnik in nato tudi dolgoletni vodja lige Pavel Zorko, ki je vrsto let vsako zimsko nedeljo preživel z ljubitelji edinstvene lige trojk. V najbolj obiskanih letih so imeli po 20 ekip in pozneje 1. in 2. ligo, sedaj pa še vedno sodeluje deset ekip, ki se rade vračajo v križevsko telovadnico.

V 20. sezoni je slavila ekipa Elektro Puhar iz Bunčan, drugo mesto je zasedla ekipa Black energy iz Vučje vasi, tretja je bila ekipa ŠD Berkovci in četrti KMN Križevci.

Izbrane so bile tudi:
- bronasta trojka (Bojan ČontalaSimon Kapun)
- srebrna trojka (Urban Goričan, Matjaž Majcen in Primož Panič)
- zlata trojka (Tadej Čuk, Luka Kotnik in Matjaž Tigeli)

Že četrto leto zapored je bil najboljši strelec z 38 zadetki Tadej Čuk (Black energy), izglasovan pa je bil tudi za najkoristnejšega igralca sezone (MVP).

Zaključni turnir pa je pripadel ekipi ŠD Stara nova vas, druga je bila ekipa ŠD Berkovci in tretji Black energy. Najboljši strelec s 14 goli je bil Primož Panič (ŠD Berkovci).

Športna zveze je podelila tudi zahvale za dolgoletno pomoč in dobro sodelovanje Osnovni šoli Križevci in Občini Križevci ter zahvalo za ustanovitev in dolgoletno uspešno vodenje Pavlu Zorku.

Foto: arhiv ŠZ Križevci



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport