V DSO Ljutomer ozdravelo še 10 stanovalcev in 6 zaposlenih. Iščejo tudi nove sodelavce.

Tako je sedaj v domu na SARS CoV-2 pozitivnih 32 stanovalcev. V DSO Ljutomer iščejo tudi nove moči, zaposlijo srednjo medicinsko sestro, medicinsko sestro - vodjo tima in bolničarja negovalca.

Prlekija-on.net, četrtek, 30. april 2020 ob 10:25
DSO Ljutomer

DSO Ljutomer

Vzpodbudno je, da se v Domu starejših občanov Ljutomer stanje počasi normalizira. Tako je bilo včeraj odvzetih 48 brisov, ne zaznavajo novih okužb, od tega pa je deset stanovalcev ozdravelo in tudi šest zaposlenih. Tako je sedaj v domu na SARS CoV-2 pozitivnih 32 stanovalcev.

Vsi zaposleni skupaj z delavci, ki so jim priskočili na pomoč vključno z zunanjimi strokovnjaki, so se zelo trudili, da so uspeli vzpostaviti ta pozitiven trend. "Ob teh vzpodbudnih podatkih se vodstvo doma zahvaljuje zaposlenim, zunanjim sodelavcem, ki so nam nesebično priskočili na pomoč, za strokovno in organizacijsko zunanjo podporo, prostovoljcem ter številnim donatorjev, vsem, ki nam na kakršenkoli način pomagajo in so s pozitivnimi mislimi z nami," so ob tem sporočili iz DSO Ljutomer.

Hkrati pa vabijo nove sodelavce / sodelavke, ki bi želeli v prihodnje skrbeti za dobro okolje njihovih stanovalcev, da se jim pridružite:

SREDNJA MEDICINKA SESTRA I. - M/Ž
MEDICINSKA SESTRA - VODJA TIMA M/Ž - M/Ž
BOLNIČAR NEGOVALEC I. - M/Ž

V torek je prva okužba s koronavirusom bila zabeležena tudi v občini Razkrižje

V Ljutomeru pet novih okužb, prva okužba tudi v občini Razkrižje




Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo