Bioterme: Pri komunikaciji, kako oblikovati dodatno ponudbo, prišlo do interne napake

»Pri komunikaciji, kako oblikovati dodatno ponudbo, ki jo bo moč unovčiti s turističnimi boni, je prišlo do interne napake, za katero se stranki in vsej javnosti iskreno opravičujemo,« so med drugim pojasnili.

Prlekija-on.net, četrtek, 28. maj 2020 ob 14:16
Bioterme Mala Nedelja

Bioterme Mala Nedelja

Potem, ko je v sredo prišla v javnost ponudba Bioterm Mala Nedelja, iz katere je razvidno, da bi cena paketa bila višja, če bi se koristilo turistične bone, so v Biotermah podali še uradno izjavo.

"V zvezi z informacijo, ki se je v javnosti pojavila na temo koriščenja turističnih bonov, podajamo naslednjo izjavo: Pri komunikaciji, kako oblikovati dodatno ponudbo, ki jo bo moč unovčiti s turističnimi boni, je prišlo do interne napake, za katero se stranki in vsej javnosti iskreno opravičujemo. Glede načina koriščenja bonov ter navodil in priporočil pristojnih služb je še vedno veliko nejasnosti, zato ponudbe za turistične bone še nismo oblikovali. Zagotavljamo pa, da bodo lahko naši cenjeni gostje, če pristojne službe ne bodo določile drugače, turistične bone enakovredno unovčili za vse rezervacije, ne glede na način plačila. V največji meri bomo poskrbeli, da se bodo naši cenjeni gostje pri nas počutili varno, udobno in dobrodošlo. Ko bomo prejeli natančna navodila, bomo ustrezne ponudbe tudi objavili," so ob tem sporočili.

Bo dopust dražji, če boste koristili turistične bone?

Bo dopust dražji, če boste koristili turistične bone?


Izjava za javnost: Ponudba za koriščenje turističnih bonov V zvezi z informacijo, ki se je v javnosti pojavila na temo...

Objavil/a Bioterme dne Četrtek, 28. maj 2020
Bioterme Mala Nedelja

Znan je datum, ko se Bioterme Mala Nedelja predvidoma ponovno odpirajo




Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo