DJ in violinistka združila moči. Dve nasprotji, dva karakterja, ki se v končnem izdelku dopolnjujeta.

Ana Ritonja iz Veržeja, ki je pred kratkim odprla firmo ANNATON, predstavlja dva svoja klienta, ki sta 17. julija izdala svoj prvi skupen projekt. Horsta ft. Ekaterina - About it.

Prlekija-on.net, sobota, 1. avgust 2020 ob 22:55

Horsta ft. Ekaterina - About it

"Sem dekle polna ambicij, idej, zanimanja in najbolj pomembno je to, da imam rada to kar delam," nam je povedala Ana Ritonja iz Veržeja ter dodala, da bi nam rada predstavila nekaj novega. "Pred kratkim sem zbrala pogum in izbrala delo v glasbenih vodah. Od nekdaj sem z glasbo povezana, rada sem hodila na koncerte, gledala dokumentarce o svetovnih zvezdah in njihovih turnejah, ogledovala si posnetke na youtubu,.. od majhnih nog so pa tudi moja ušesa navajena narodno-zabavne glasbe saj je bil moj dedek zelo povezan z legendarnim g. Slavkom Avsenikom in tako še naprej vedno sodelujemo vendar z Ansamblom Saša Avsenika. In ker sem oseba, katera opazi v vsaki osebi nekaj dobrega se je tako tudi porodila ideja, da odprem svojo firmo katera se bo ukvarjala s posredovanjem glasbenih skupin, zastopništva, itd.. In zgodilo se je, odprla sem firmo ANNATON.. ideja za ime pa izvira en delček iz mojega imena, drugi delček je pa povezave z glasbo," pa nam je na kratko predstavila svojo zgodbo.

Ob tem nam je predstavila tudi dva svoja klienta, ki sta 17. julija izdala svoj prvi skupen projekt. Horsta ft. Ekaterina - About it.

Ekaterina Lepoša razbija stereotipe o violini, kot o klasičnem inštrumentu. Na prvi pogled elegantni inštrument vključuje v močne ritme elektronske glasbe. Ko je pred nekaj leti prvič stala na odrih stadionov pred več kot deset tisoč množico kot del ekipne turneje z Željkom Joksimovičem je vedela, da želi razširiti svoj glasbeni spekter. Od takrat naprej je sodelovala še z veliko glasbeniki.

DJ HORSTA - Staš Horvat je eden izmed mlajših DJ-ev, ki si je svoj prodor na slovensko, nedavno pa tudi na hrvaško klubsko sceno zagotovil z neverjetno energičnim in pa predvsem dinamičnim vrtenjem vseh vrst elektronske glasbe (EDM, Technohouse,..). Hkrati je nastopil tudi kot gost z različnimi znanimi slovenskimi kot tudi tujimi DJ-i, kot so: TIMO G, Vandal Steve, Clay Clemens,.. Nedavno pa si je oder delil tudi z Jeleno Rozgo, Pravila Igre, Luko Basijem. Med drugim je tudi "resident DJ" v klubu Spartacus v Murski Soboti.

Komad ABOUT IT predstavlja dve nasprotji, dva karakterja. Željo ter realnost, nežnost a vseeno moč. Horsta in Ekaterina sta v komadu izrazila vsak svoj karakter in s tem jasno pokazala svoji plati, kateri se v končnem izdelku močno kažeta, vendar vseeno dopolnjujeta. To je šele njun začetek!

Pesmi lahko prisluhnete v priloženem videu.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Glasba in film