Pešec ponoči »počival« na vozišču. Policisti so ga oglobili, mu izročili odsevni trak ter ga napotili domov.

Policisti so prejeli tudi prijavo o pogrešanju mladoletnika. Izvedene so bile aktivnosti za najdbo.

Prlekija-on.net, petek, 21. avgust 2020 ob 08:37
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 21. avgusta, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 13.00 so opravili hišno preiskavo v zvezi preiskovanja kaznivega dejanja nasilja v družini. Pri tem so ugotovili kršitve Zakona o orožju, zato bo kršitelju izdan plačilni nalog in izdana odločba o prekršku.

Ob 13.27 so prejeli prijavo o pogrešanju mladoletnika. Izvedene so bile aktivnosti za najdbo mladoletnika. Pred večerom se je mladoletnik vrnil domov. O tem bodo seznanili pristojni Center za socialno delo.

Ob 21:45 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na lokalni cesti izven naselja Runeč. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo, izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 00:20 uri so bili obveščeni, da na lokalni cesti v naselju Vuzmetinci leži pešec. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je »počival« na vozišču. Ker je s svojim početjem ogrožal svojo varnost in varnost drugih udeležencev v prometu, mu je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi neuporabe odsevnikov. Prav tako pa mu je bil izročen odsevni trak, zatem pa je bil napoten domov.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika

Otrok je žal umrl

Otrok padel v jašek in umrl

sobota, 18. maj 2024 ob 08:59
Neznanec je zastrupil dva psa (simbolična fotografija)

Neznanec zastrupil dva psa

sobota, 18. maj 2024 ob 08:14