V prometni nesreči poškodovana dva mladoletnika

14-letni mladoletni mopedist je na zadnjem sedežu nedovoljeno prevažal 15-letnega sopotnika. Ob vključevanju na regionalno cesto ni upošteval prometnega znaka ustavi in s tem izsilil prednost 36-letnemu vozniku motornega kolesa.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 14. september 2020 ob 12:41
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Včeraj, okoli 15.10 se je 14-letni mladoletni mopedist v Plintovcu vključeval levo, na regionalno cesto, v smeri Gradiške. Na zadnjem sedežu je nedovoljeno prevažal 15-letnega sopotnika. Ob vključevanju na regionalno cesto ni upošteval prometnega znaka ustavi in s tem izsilil prednost 36-letnemu vozniku motornega kolesa, ki je pripeljal z njegove leve strani. Motorist je kljub zaviranju trčil v levi bočni del mopeda, nakar so vsi trije padli in obležali na vozišču.

V prometni nesreči sta se oba mladoletnika hudo telesno poškodovala. Oba so z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Maribor. Motorist se v nesreči ni poškodoval.

Policisti bodo mladoletnega voznika mopeda kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika

Otrok je žal umrl

Otrok padel v jašek in umrl

sobota, 18. maj 2024 ob 08:59
Neznanec je zastrupil dva psa (simbolična fotografija)

Neznanec zastrupil dva psa

sobota, 18. maj 2024 ob 08:14